Companiile Enel pun la dispoziția angajaților și familiilor lor centre de vaccinare anti-covid în București și Constanța

Cele două centre de vaccinare puse la dispoziția angajaților Enel și membrilor familiilor acestora dispun de toată infrastructura necesară, conform cerințelor autorității sanitare, și oferă posibilitatea ca, într-o singură zi, să se poată vaccina până la 60 de persoaneBucurești, 21 mai 2021 – Companiile Enel din România continuă să fie un partener în lupta împotriva Sars-CoV-2 și pun la dispoziția angajaților și familiilor acestora - soți, soții, frați, surori, părinți sau copii cu vârsta de peste 16 ani, care au aceeași adresă de domiciliu - două centre de vaccinare anti-Covid în București și Constanța.

Cele două centre sunt dotate cu toată infrastructura necesară imunizării persoanelor, pentru a răspunde exigențelor sanitare impuse de reglementile în vigoare. Acestea dispun de frigidere, mobilier adecvat, instalații sanitare moderne și acces la internet. De asemenea, căile de acces în centrele de vaccinare au fost marcate corespunzător, pentru ca persoanele să folosească circuite separate de intrare și ieșire.
Activitatea medicală va fi asigurată de o companie autorizată de Direcția de Sănătate Publică iar echipele medicale vor fi formate din medici, asistente și registratori. Capacitatea maximă este de 60 de persoane care se pot vaccina într-o zi. Persoanele înscrise pe listele de vaccinare vor urma un circuit prestabilit ce presupune triaj la sosire, vaccinare și supraveghere post-vaccinare.

Companiile Enel susțin până la capăt campania de imunizare a populației, pentru sănătatea angajaților săi și a consumatorilor, astfel încât activitățile sociale și economice să fie reluate în deplină siguranță.
 
Enel România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, precum și al producției de energie electrică din surse regenerabile, prezent pe piața din România din 2005. Enel are aproximativ 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de circa 3 milioane de clienți. Companiile E-Distribuție operează rețele cu o lungime totală de aproximativ 130.300 de kilometri în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție, și dezvoltă un program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, a siguranței și performanței rețelelor și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel. Enel Energie și Enel Energie Muntenia unii dintre principalii furnizori de energie din țară iar oferta lor include atât electricitate și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată (asistență, iluminat și altele). Enel Green Power România este unul dintre cei mai mari producători de energie regenerabilă din țară, cu o capacitate gestionată de 534 MW prin cele 12 instalații eoliene și solare situate în Dobrogea și Banat. Enel X România este parte din Enel X, linia de afaceri globală a Enel dedicată dezvoltării de produse inovatoare și soluții digitale în sectoare în care energia prezintă cel mai mare potențial de transformare: orașe, case, industrii și mobilitate electrică.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Mai multe zone din Stațiunea Mamaia, Năvodari, Cernavodă și Fântânele, fără energie electrică astăzi

08 Apr 2024 1266

În ce zone din județul Constanța se va întrerupe furnizarea energiei electrice săptămâna viitoare

05 Apr 2024 3411

Știri Constanța Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea. Iată unde nu va fi curent în perioada următoare

04 Apr 2024 767

RAJA Constanța Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu

02 Apr 2024 522

Știri Constanța Lucrări programate Rețele Electrice Dobrogea. Iată ce consumatori vor rămâne fără curent electric în perioada următoare

01 Apr 2024 748

Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu pentru lucrări

01 Apr 2024 453

Mai multe zone din Constanța, Stațiunea Olimp și localitatea Ostrov, fără energie electrică astăzi

01 Apr 2024 521

Mai multe zone din municipiul Constanța și localitatea Lazu, fără energie electrică astăzi! Vezi dacă ești afectat

29 Mar 2024 554

Mai multe zone din municipiul Constanța, fără energie electrică miercuri. Vezi dacă ești afectat

26 Mar 2024 961

RAJA Constanța Se oprește apa în zona industrială a orașului Ovidiu!

18 Mar 2024 586

VIDEO Locuitorii din Năvodari, supărați de modul în care un investitor își supraetajează spațiul comercial. Ce spun autoritățile?

05 Mar 2024 953

Municipiul Constanța și alte patru localități din județ, fără energie electrică astăzi! Lista străzilor afectate

22 Feb 2024 2274

Se întrerupe furnizarea energiei electrice la Aliman, județul Constanța. Lista străzilor afectate

11 Feb 2024 1077

Nouă localități din județul Constanța, fără energie electrică vineri. Vizat și sediul unui post de poliție

08 Feb 2024 3157

Enel Programul magazinelor PPC Energie în data de 24 ianuarie 2024

19 Jan 2024 892