Campania “10 Oameni de Valoare pentru Constanta”

Câștigătorii celei de-a V-a ediții a campaniei vor fi anunțați pe 7 martie în cadrul Galei Oameni de Valoare, ora 20:30 în direct la Neptun TV
Etapa de votare a Oamenilor de Valoare pentru ediția a V-a s-a încheiat. Echipa de organizare a campaniei a întreprins eforturi uriașe pentru a înlătura tentativele agresive de fraudare și blocare a sistemului de vot iar voturile acordate în mod incorect au fost anulate.
Scopul campaniei „Oameni de Valoare” este acela de a identifica modelele demne de urmat și de a participa la reconstrucția morală a societății. Avem convingerea că acest lucru se poate realiza numai prin contribuția constructivă a fiecăruia dintre noi și de aceea astfel de situații ulterioare trebuie descurajate.
Vă asigurăm că protejarea principiilor morale ce stau la baza campaniei „Oameni de Valoare” reprezintă scopul nostru primordial și de aceea nu ne vom lăsa intimidați de presiunile, amenințările și tentativele de denigrare venite din partea unora dintre utilizatori și chiar nominalizați.
 
Întrucât nu dorim să dăm curs acestora și nici să periclităm imaginea publică a persoanelor nominalizate în cadrul campaniei „Oameni de Valoare”, am decis ca numele persoanelor în cazul cărora s-au depistat tentative repetate de fraudare să nu fie făcută publică. Ne bazăm pe faptul că nominalizarea acestora reflectă caracterul, activitatea exemplară și implicarea în dezvoltarea societății de care au dat dovadă. Toate persoanele nominalizate cu realizări importante în direcția dezvoltării societății și promovării principiilor morale beneficiază de recunoașterea și susținerea noastră ca adevărate valori.
Câștigătorii celei de-a V-a ediții a campaniei vor fi anunțați pe 7 martie în cadrul Galei Oameni de Valoare, ora 20:30 în direct la Neptun TV.
Nu ne oprim aici, reconstrucția morală continuă. Alatură-te și tu acestei inițiative și exprimă-ți opinia! Dacă ai sugestii, păreri privind îmbunătățirea sistemului de propunere și votare a oamenilor de valoare, precum și al Regulamentului Campaniei, te așteptăm cu un email pe adresa club@isis-med.ro.
 
„Numai prin spirit solidar putem contribui la dezvoltarea societății. Avem nevoie să fim mai mulți, comunități întregi de oameni care să se implice și să schimbe în bine. Este foarte important ca fiecare membru al acestei societăți să conștientizeze importanța implicării în folosul comunității dincolo de activitățile cotidiene și să acționeze în acest sens. Evoluția societății în care trăim se poate realiza numai prin implicare constructivă. Distrugerea moralității nu va putea face niciodată acest lucru.” – dr. Mohamed Zaher (Manager Spitalul Privat Isis)
 
Concursul Voci de Valoare
Ediția aniversară a Galei Oameni de Valoare pentru Constanța – 5 ani – va fi celebrată prin acorduri muzicale ce se doresc a deveni modele de portative pentru generațiile următoare. Promovarea valorilor, principiul ce stă la baza desfășurării acestei campanii, s-a extins începând cu această ediție, vizând o categorie socială demnă de un progres profesional.
Așa cum Isis naște campioni, la fel Gala noastră dă viață vocilor pe drumul spre afirmare.
Juriul a ales cele 5 voci de valoare! Cea care impresioneaza în seara de Gală va primi un CEC în valoare de 1.000 euro!
 Finaliștii sunt:

 Georgiana Chirita
 Dumitru Andreea Bianca
 Olariu Andreea

 Delia Marinciu
 Denis Done
Sâmbătă, spectatorii prezenți la eveniment vor vota vocea care transmite cel mai valoros mesaj!
 
Gala „Zece Oameni de valoare“ pentru Constanţa a ajuns la cea de-a V-a ediţie şi este organizată de Asociația Clubul Isis și susținută de Spitalul Privat Isis. Neptun Tv va transmite în direct evenimentul.
 
 
Vă aşteptăm alături de noi sâmbătă 7 martie, ora 19.30, la Casa de Cultură din Constanţa!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.