Campionii Tenis10 se vor lupta pentru titlurile cele mai ravnite ale anului la Turneul Campionilor

Andreea Mitu va fi alaturi de micii campioni la turneul din 12-13 decembrie 
140 de copii au acceptat invitatia de a lua parte la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului din Circuitul Tenis10: Turneul Campionilor! Evenimentul prezentat de Regina Maria – Reteaua Privata de Sanatate si sustinut de Itsy Bitsy, se va desfasura in acest weekend, 12-13 decembrie, la Clubul Sportiv Dinamo din Bucuresti si va aduce in teren campioni din intreaga tara.
Copiii, cu varste intre 4 si 10 ani, se vor duela timp de doua zile pentru a castiga cele mai ravnite titluri ale anului, si anume de campioni ai campionilorSustinatorii lor, antrenori, parinti, bunici, frati si surori, vor alcatui o galerie numeroasa, iar atmosfera se anunta deja a fi una speciala.
La cea de-a 6-a editie a Turneului Campionilor, participantii se vor bucura de prezenta Andreei Mitu, membra a Echipei de Fed Cup a Romaniei, care a acceptat invitatia Tenis10 de a fi alaturi de micii tenismeni.
Pana la intalnirea din teren, Andreea le transmite tuturor copiilor si sustinatorilor lor cateva vorbe de incurajare: “Ma bucur ca am fost invitata sa particip la acest eveniment. Este prima oara cand fac acest lucru si trebuie sa spun ca imi place sa fiu in preajma copiilor si cu siguranta va fi o experienta aparte. Cred ca fiecare pusti trebuie sa se bucure si sa profite de anii copilariei. Sportul alb, si orice sport in general, trebuie practicat din placere, trebuie privit ca un hobby. Numai asa tot ceea ce vor face ei pe teren va avea eficienta maxima”.
Aflata in prezent pe locul 97 in clasamentul WTA, Andreea Mitu a avut o contributie mare la victoria din meciul de baraj impotriva echipei Canadei pentru promovarea in Grupa I Mondiala a Fed Cup. Victoria memorabila impotriva celei mai bune jucatoare a Canadei, Eugenie Bouchard, locul 7 mondial in acel moment, a adus echipa Romaniei in avantaj dandu-i mari sperante pentru calificare, obtinuta in cele din urma. Interviul acordat de Andreea Mitu pentru Tenis10 se regaseste in intregime aici.
In cadrul Turneului Campionilor din calendarul Tenis10, vor fi pregatite numeroase surprize pentru copii, iar la final isi va face aparitia Mos Craciun, de altfel un pasionat al sportului alb, dornic sa imparta cadouri.
***
Despre Circuitul Tenis10:
Proiectul Tenis10 a fost creat in urma cu peste 6 ani pentru a atrage catre acest sport copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani. Sistemul are o platforma online speciala – www.tenis10.ro si este format din competitii sportive organizate pe trei niveluri de joc, fiind adaptate atat rachetele, mingile cat si terenurile de joc la nivelul de dezvoltare fizica a copiilor pe categorii de varsta. ITF a catalogat acest proiect ca fiind “unul dintre cele mai bine coordonate si cele mai profesioniste programe pentru copii existente la nivel mondial, iar Tenis10 a fost nominalizat ca Finalist al European CSR Awards 2013! In prezent, copiii din intreaga tara pot participa la Circuitul Tenis10 care include 250 turnee, in 30 de orase, in 60 cluburi de tenis, pe toata durata anului. Detalii si albume de fotografii de la turnee gasiti si pe pagina Facebook a sistemului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.