Imediat dupa concertul de la Bucuresti, membrii formatiei BZN se vor intalni cu fanii!

Fanii formatiei BZN au ocazia sa se intalneasca fata in fata cu Jan si Anny. Dupa concertul de vineri seara, acestia vor cobora in foayer, unde se vor fotografia impreuna cu fanii, vor da autografe si vor sta de vorba cu acestia.                                 
 
  Indragostiti de publicul din Romania, cei doi artisti olandezi ar face orice pentru a-i incanta si pentru a le face cat mai multe bucurii fanilor. Imediat dupa terminarea concertului de pe 25 octombrie, membrii formatiei doresc sa se intalneasca cu cei care le indragesc muzica. Fiind printre putinii artisti care fac asta, prietenosii olandezi au facut un obicei din a se intalni cu fanii dupa fiecare concert.
 
  Intr-un interviu acordat ziarului Click, cantaretii s-au aratat extrem de incantati de publicul din tara noastra: „Prima noastra intalnire cu publicul din Romania a fost minunata. Oamenii au aplaudat in picioare minute in sir. De fiecare data suntem nerabdatori sa revenim!”
 
  La concertele de anul trecut, fanii au profitat de intalnirea cu Jan si Anny si le-au daruit pe langa flori, si o multime de cadouri, printre care si niste costume populare, cu care artistii s-au imbracat dupa spectacol. Intrebati despre acest gest si daca stiu ce li se pregateste anul acesta, cei doi artisti au raspuns: “Ni s-a parut extraordinar ca fanii s-au gandit la noi si ne-au oferit cadouri. Speram sa ne surpinda si anul acesta.”
 
  Concertul de maine seara se numeste „Greatest Hits” si le va aduce fanilor cele mai cunoscute piese ale legendarei trupe: Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, El Condor Pasa, Mexican Night si alte hituri nemuritoare.
 
  Pentru concertul din 25 Octombrie 2013 se mai gasesc bilete ce costa intre 100 si 300 de lei. Acestea pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Sala Palatului, Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Muzica, Diverta, Domo, Vodafone, Inmedio, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Vanzarea online este incheiata. Biletele din categoria 5, care aveau cel mai mic pret - 50 lei, au fost epuizate.
 
http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU
 
~~Concertul „BZN” va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Cocor Media Channel, Reteaua Info-Sanatate, Spard Team si Carpat Guard.~~
 

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teren lângă SRI Constanța, restituit proprietarilor de drept! Ministerul Afacerilor Interne se opune. Decizia Curții de Apel (MINUTA)

16 Apr 2024 2845

Misiune de salvare desfășurată de echipajul Navei „Sar Artemis”. Un marinar a avut nevoie de ajutor (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 539

UPDATE Accident rutier pe strada Tulcei din localitatea Lumina, județul Constanța

11 Apr 2024 931

UPDATE Mai multe persoane rănite într-un accident în lanț la ieșire din localitatea Ovidiu, județul Constanța (GALERIE FOTO)

11 Apr 2024 2538

LIVE VIDEO. Știri Constanța Incendiu la Hotel Parc din Mamaia. Intervin pompierii (GALERIE FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 3505

Sancțiuni aplicate de jandarmii tulceni la sfârșit de săptămână

08 Apr 2024 401

Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanța, în zona Gării CFR (GALERIE FOTO)

06 Apr 2024 1029

Oficial de la MApN despre detonarea din Poligonul Capul Midia!

05 Apr 2024 940

A fost condamnată în primă instanță Mirabela Călin, fost secretar al municipiului Constanța, vrea să anuleze dispoziția primarului Chițac prin care a fost concediată!

04 Apr 2024 626

UPDATE Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)

04 Apr 2024 3170

UPDATE Autocamion încărcat cu piatră răsturnat în județul Constanța, O victimă, încarcerată (GALERIE FOTO)

04 Apr 2024 1122

Horoscop pentru joi, 04 aprilie 2024. Este o zi animată la serviciu pentru una dintre zodii

04 Apr 2024 810

Autobuz plin cu elevi, cuprins de flăcări în Moldova Nouă! (FOTO)

02 Apr 2024 772

Motociclist implicat într-un accident rutier la intrare în Constanța dinspre Lazu (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1551

Accident rutier în Constanța la intersecția străzilor Mircea cel Bătrân cu Nicolae Iorga (GALERIE FOTO+VIDEO)

01 Apr 2024 1179