JCI PLAY 4x4 editia a 9-a HAGIENI s-a incheiat cu succes!

Peste 80 de oameni din mediul de afaceri constantean dar si din alte orase au participat la traseul off-road si activitatile outdoor din cadrul evenimentului JCI PLAY 4x4 organizat de JCI Constanta pe 16 mai, 2015.
Scopul proiectului JCI PLAY 4x4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri.

Participantii evenimentului s-au adunat in parcarea Maritimo Shopping Center la 8.30, si-au ridicat kitul participantului (ecuson, tricou, road-book, stickere pentru masini) de la organizatori, au fost repartizati intr-una din cele patru echipe si au participat la o mica instruire sustinuta de Ramona Leonida, presedinte JCI Constanta 2015 si Master of Ceremony al evenimentului si Serban Ionescu, director de programe la Active Training.
Cea de-a noua editie a acestui proiect amplu s-a dovedit un real succes, care a strans persoane care fie au participat la editiile anterioare, fie au fost pentru prima data la un astfel de eveniment.
Activitatile din cele patru echipe formate au creat o atmosfera relaxanta si plina de adrenalina, un mediu perfect de interactiune intre oameni activi cu interese de afaceri, pasionati de masini 4x4 si activitati in aer liber. Participantii au fost implicati in probe inedite de caiac canoe, catarare, coborari si urcari in panta si activitati ce au necesitat coordonarea in echipa. Pe traseu s-a vizitat si pestera Limanu, una dintre atractiile turistice unice in Europa.
Dupa un traseu off-road de aproximativ 5 ore din Eforie Nord-Tuzla-Costinesti-Neptun-Limanu-Hagieni, participantii au servit pranzul la manastirea de la Hagieni, unde a avut loc si festivitatea de premiere a echipelor.

Premiile au constat in vouchere la diverese evenimente (piese de teatru, concert Bosquito, stand-up comedy cu Teo la restaurant Harlequin oferite de www.evenimente-constanta.ro), participari gratuite la Parc Aventura Paradis Land, cadouri din partea Cardinal Motors, Sepci si tricouri personalizate, carduri cu trageri de la Zip Escort Poligon Tragere, antivirusi oferite de Bitdefender si Cruscial Systems & Services, plimbari pe mare cu salupa oferite de Dream Explorer, abonamente la sala de aikido Takeda Dojo, abonamente de sanatate oferite de Regina Maria, pachete de creme cosmetice oferite de farmacia Miraculum, scufundari oferite de Nemo Diving Center, schimburi de piese (filtru si ulei) pentru masini oferite de Autokarma si materiale promotionale oferite de partenerii evenimentului. Cofetaria ZamCo a indulcit momentul cu un tort festiv decorat cu imagina JCI PLAY 4x4 editia a-9-a Sudul Dobrogei-Hagieni.
JCI Constanta multumeste co-organizatorilor: Active Training si PlayXP.net, partenerului principal Cardinal Motors (www.cardinalmotors.ro), precum si celor 38 de parteneri, participantilor care au contribuit la succesul celei de-a noua editii a evenimentului JCI PLAY 4x4 editia a-9-a HAGIENI din 16 mai 2015!
Coordonator proiect: Remus Imposti, membru JCI Constanta din 2013.

Junior Chamber International (JCI)

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără 200.000 de membri – tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani – în peste 100 de ţări. Pornind de la viziunea JCI „de a fi cea mai importantă reţea globală de tineri activi”, membrii JCI îşi propun să transpună în realitate misiunea JCI „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”. Printre membrii marcanți ai Junior Chamber International s-au numarat: Kofi Annan (Secretar General al ONU), foști președinți ai SUA : George Bush Sr., Bill Clinton, Gerald Ford, Richard Nixon, președintele Franței, Jacques Chirac, prințul Albert de Monaco, fostul Prim-Ministru al Japoniei, Keizo Obuchi, fostul Prim-Ministru al Poloniei, Jan Bielecki, și multe alte personalități, care s-au afirmat ulterior în cele mai diverse domenii.

Junior Chamber International România

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în 11 orașe din țară, dintre care amintim: București, Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca, Buzau, Craiova, Prahova, Targu Mures (Grup de Initiativa), Galati (Grup de Initiativa). Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), dezvoltare individuală (JCI Training), relaţii internaţionale (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi responsabilitate faţă de comunitate (proiecte sociale).

               
Act as one! Vizitați pagina de internet www.jciconstanta.ro pentru a afla știri la zi și informații de ultima oră despre JCI Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

JCI PLAY 4x4 editia a 9-a HAGIENI s-a incheiat cu succes!

22 May 2015 1404

JCI CONSTANȚA PREZINTĂ ediţia a 9-a JCI PLAY 4x4, Hagieni

13 May 2015 1037

Aventură pe patru roți Traseu off-road Constanța- Histria

10 Oct 2014 5050