Legenda muzicii latino, JULIO IGLESIAS, alaturi de toti romanii intr-un nou concert plin de pasiune si romantism! - 02 februarie 2015

Nu exista loc in lumea asta unde sa nu se fi auzit vreodata muzica sa. Imaginea lui romantica si prezenta scenica de un magnetism rar intalnit in industria muzicala, au facut din Julio Iglesias un idol iubit de oamenii din toate colturile lumii, indiferent de rasa, limba si religie.
Privilegiate sunt, insa, anumite destinatii care au reusit de-a lungul timpului sa patrunda in sufletul marelui artist. Si cum, Romania este una dintre tarile care i-a cucerit inima, starul spaniol se bucura de oportunitatea reintalnirii cu publicul cald de aici, compensand de fiecare data cu o experienta unica, plina de emotie si pasiune, sentimente transmise prin interpretarile sale inegalabile, in concerte live de neuitat.
Dupa succesul inregistrat in vara anului trecut, cand a concertat la Bucuresti cu casa inchisa, Julio Iglesias le pregateste romanilor o mare surpriza. Pana la momentul la care surpriza va fi anuntata public,  artistul a facut un prim pas si a inclus Romania in programul turneului  ”World Tour 2015”, anuntand astfel doua concerte.
                                                                                                    
Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor, va sustine un nou concert in data de 20 mai la Sala Palatului din capitala, organizat de Arta Scenei, urmand ca la doar doua zile distanta, mai exact, pe 22 mai, sa-i incante pe toti admiratorii din Ardeal cu o alta reprezentatie de proportii gazduita de Sala Polivalenta din Cluj si, organizata sub egida Quantum Media.
”Nu e recunostinta mai mare pentru viata unui artist ca atunci cand oamenii te lasa sa te intorci in locurile in care ai mai fost si alta data.”- JULIO IGLESIAS
Biletele pentru concertul Julio Iglesias de la Bucuresti ( 20 mai 2015), vor fi puse in vanzare, incepand de miercuri, 4 februarie 2015 si vor fi disponibile prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro,  la preturi variabile in functie de categorie, astfel:
VIP - 550 lei;
Cat. 1  - 490 lei;
Cat. 2 - 400 lei;
Cat. 3 - 360 lei;
Cat. 4  - 280 lei;

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.