Mars de solidaritate pentru femei diagnosticate cu cancer la san - Octombrie, luna ROZ -

Constanța, 28 Septembrie 2015. Octombrie, luna ROZ, este dedicata luptei impotriva cancerului la san. Statisticele se schimba de la o zi la alta- „1 din 8 femei”, „ varsta peste 50 ani”, insa adevarul este ca aceasta boala grava loveste indiferent de varsta si indiferent daca esti „1 din 8 femei”.

Insa avem nevoie de femei curajoase, optimiste, pentru care aceasta boala devine doar o etapa, femei pentru care viata este cel mai de bun „pret”, „un cadou” pentru un nou inceput.

Sambata, 3 octombrie 2015, de la ora 14:00, astfel de femei curajoase sunt invitate la magica Camara cu Merinde (Bdul Mamaia nr. 180). În cadrul acestei intalniri, doamnele vor primi informatii utile de la Psihologul Ismail Sena, dna Maria Frangeti- o supravietuitoare in lupta cu aceasta boala, dar si nutritionistul Udma Liliana, care va oferi sfaturi despre o alimentatie sanatoasa.

Incepand cu ora 17:00, ii invitam pe toti constantenii la Marsul de solidaritate, organizat in Piata Ovidiu (zona Bibliotecii Colorate) imbracati in roz. Cei curajosi pot purta un sutien sau o bustiera roz peste haine pentru a sustine femeile diagnosticate cu cancer la san. Marsul este dedicat in egala masura tuturor femeilor, pentru a le constientiza sa fie atente cu sanatatea lor.

Iulia Buciu, Manager „Jiva Hair Boutique” si initiator al evenimentului a declarat: „ In fiecare zi, femei curajoase, supravietuitoare, ne trec pragul magazinului in cautare de peruci medicale, extensii de par sau proteze pentru san pentru a se simti din nou frumoase, feminine, perfecte. Evenimentul Pink Jiva Day este dedicat acestor femei, pentru care fiecare noua zi, aduce cu sine o noua bucurie si pofta de a trai la maxim fiecare clipa!”

Evenimentul este realizat cu sprijinul: Jiva Hair Boutique, Cămara cu Merinde, Kale, Oriflame, Yoga Joy Studio, Insignus, Regina Maria, Techir, Miss Baker, Laura Busuioc, Laguna Tour, Hot Print, Radu Niculescu, Cuget Liber, Telegraf si Kool Media.

Arata ca si tie iti pasa! Vino alaturi de noi! 

Despre Kool Media

Ideile creative - “out of the box” ne dau culoare si ne fac sa zambim- atat pe noi, cat si pe clientii nostri, dar si pe clientii clientilor nostri. Intotdeauna ne place sa “lucram” cu entuziasm si voie buna!

Noi, Kool Media, suntem o agentie de publicitate din Constanta, cu o experienta îndelungata a echipei în Marketing – Creatie- Comunicare –Relatii Publice – Mass Media –Organizare evenimente –Printuri de mici si mari dimensiuni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Mai multe păsări flamingo au poposit pe Lacul Techirghiol! Imagini surprinse din dronă (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1218

#ConstantaEsteBine „Numerologie și luna plină în Balanță”, din perspectiva dr. Sorina Soescu

10 Apr 2020 2865

Vor evolua nume mari ale scenei româneşti „Oscar şi Tanti Roz”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa

03 May 2015 3606

În cadrul campaniei Nestlé Fitness, Fundiţele #CheckYourSelfie din România pe locul II la nivel mondial - 11 noiembrie 2014

11 Nov 2014 1355

Odoleanul, recomandat pentru un somn liniştit

16 Sep 2014 2384

Beneficiile unei plante medicinale mai puţin cunoscute

14 Aug 2014 4406

Dispărută de aproape o lună Anamaria Tănasă, căutată de familie şi poliţie

01 Jul 2014 1785

O minoră de 14 ani din Poarta Albă, de negăsit

30 Jun 2014 1710