Sfarsitul primaverii aduce gheata la Sala Palatului!

3 tone de gheata, cel mai iubit libret de opera, zeci de patinatori profesionisti. Cam asa ar suna o scurta prezentare a show-ului ce va avea loc la Sala Palatului la sfarsitul acestei primaveri si va transforma celebra locatie bucuresteana intr-un patinoar stralucitor! Lacul Lebedelor pe gheata in interpretarea Teatrului Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova soseste pentru prima oara la Bucuresti, pe 29 mai 2014, pentru a prezenta cel mai celebru balet al tuturor timpurilor - „Lacul Lebedelor” de P.I. Ceaikovski!
 
     Cu ajutorul a zeci de profesionisti, efecte speciale si nu mai putin de 3 tone de fulgi de gheata, scena Salii Palatului se va transforma pentru ziua de 29 mai in patinoar! Acelasi lucru se va intampla si cu scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Constanta (31 mai) si cu scena Teatrului National din Iasi (3 iunie), artistii urmand a prezenta spectacolul si in aceste doua orase.
 
     O lume magica cu printese, vrajitori si printi se va dezvalui spectatorilor intr-un decor feeric. Vesnica lupta dintre bine si rau se va duce de data aceasta pe gheata, reprezentantii celor doua forte reusind sa poarte publicul la granita dintre real si fantastic. Salturile lor spectaculoase dar si efectele speciale vor tine publicul cu sufletul la gura pana cand printesa va fi salvata.
 
     Regalul Baletului Rus - Lacul Lebedelor este un show ce nu trebuie ratat, acesta urmand a fi interpretat într-o viziune ultramodernă, prezentat in premiera in tara noastra de catre membrii Teatrului Clasic de Balet pe Gheaţă din Moscova. Acestia au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, sustinand spectacole in zeci de tari precum Spania, Argentina, Chile, Ecuador, Peru, Columbia, Venezuela, Caraibe, Panama, Costa Rica si multe multe altele..
 
     Pentru spectacolele din Bucuresti, Constanta si Iasi biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 449

Consilierii județeni din Constanța se întrunesc pentru a aproba actualizarea indicatorilor tehnico – economici pentru reabilitarea Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” (DOCUMENT)

16 Apr 2024 318

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 936

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 10 aprilie 2024

10 Apr 2024 290

Măsurile de prevenire în contextul avertizării meteo, discutate în ședința convocată de prefectul județului Constanța

01 Apr 2024 619

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 655

Constanța Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural

26 Mar 2024 552

Știri Constanța Ședința de lucru cu membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. Factorii care fac vârstnicii mult mai vulnerabili la abuz

29 Feb 2024 514

MINUTA ședinței ordinare a Consiliului Județean Constanța din data de 21 februarie 2024

23 Feb 2024 222

LIVE text Consiliul Județean Constanța, în ședință ordinară! Ce proiecte sunt pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

21 Feb 2024 1100

Ședință CJ Constanța Proiect de hotărâre privind preluarea bunului imobil drum județean DJ 383 de către CJ de la Primăria Techirghiol (DOCUMENT)

20 Feb 2024 1602

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 20 februarie 2024

20 Feb 2024 410

Ședință CJ Constanța Iată ce instituții vor forma Echipa Intersectorială Locală în domeniul prevenirii și combaterii expolatării copiilor prin muncă (DOCUMENT)

18 Feb 2024 763

CJ Constanța avizează Planul anual de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul local al Unității Administrativ Teritoriale - municipiul Constanța

18 Feb 2024 750

Ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța. Un proiect ce vizează Centrul de Sănătate Băneasa, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

17 Feb 2024 778