UniCredit promoveaza artistii grafici romani in calitate de partener oficial la Summer Well

UniCredit sustine pentru al doilea an consecutiv festivalul de muzica Summer Well care va avea loc pe 8 si 9 august pe domeniul Stirbey din Buftea. Din estimarea organizatorilor, peste 15.000 de persoane sunt asteptate in fiecare zi la festival.

Incepand cu anul acesta, UniCredit isi propune sa transforme fiecare editie Summer Well intr-o experienta unica prin promovarea tinerilor artisti vizuali din Romania.

Pentru editia din 2015, Ghica Popa este artistul care a acceptat provocarea UniCredit.

« UniCredit este prin traditie un brand care sustine artele frumoase in toate tarile in care este prezent. Credem ca Summer Well este o oportunitate de a sustine artistii tineri din Romania pentru ca publicul lor e acolo. Suntem foarte mandri de colaborarea cu Ghica, un artist cu experienta internationala si suntem onorati ca a acceptat provocarea noastra. Deja ne gandim la urmatorul nume pentru editia de anul viitor. » a declarat Anca Nuta, Director de Identitate si Comunicare UniCredit.

Ghica Popa este artist grafic, absolvent al Universitatii de Arta Bucuresti. Stilul sau se distinge prin mixul de personaje precum roboti, nave spatiale sau alte caractere futuristice. Ghica a realizat design-uri personalizate pentru branduri internationale precum Less is More, Nike, IKEA, Yahoo, Orange, Samsung, Windows, Coca-Cola si altele.

« Am acceptat provocarea UniCredit in primul rand din admiratie pentru brand, in special pentru lunga lor traditie de a sustine artisti. Am muncit cu drag, mai ales pentru ca au fost foarte deschisi la ideile mele. Design-ul imbina stilul meu grafic cu atmosfera de concert SummerWell, totul cu nuantelele de culoare specifice brandului UniCredit. Rezultatul il puteti vedea la Summer Well pe ATM-uri, portofelele care se dau la achizitionarea a 10 jetoane la festival si, pentru invitatii norocosi ai UniCredit, pe bratari personalizate si tricouri. » a declarat Ghica Popa, artist grafic.

Pentru ca experienta de festival sa fie traita la maximum, UniCredit Bank s-a asigurat ca totul sa fie mult mai simplu: de la transport, pana la achizitia de jetoane.
 
In calitate de « Official Currency Provider », UniCredit pune la dispozitie 1 ATM si 12 POS-uri pentru facilitarea achizitiei de jetoane cu cardul. La 10 jetoane cumparate, fiecare participant la festival primeste un portofel personalizat Ghica Popa (in limita a 10.000 de bucati).
 
In parteneriat cu Visa, UniCredit ii premiaza pe cei care achizitioneaza jetoane cu orice tip de card Visa cu 1.000 de intrari gratuite la instalatia interactiva Amococo, 100 de tricouri oficiale ale festivalului si un premiu in bani in valoare de 1.000 de Euro, oferit prin tragere la sorti.
 
Toti cei care au card Visa emis de UniCredit beneficiaza de transport gratuit pana la festival (in limita a 50 de Lei) cu UBER prin inrolarea in aplicatia UBER a unui cod unic. Pentru toti ceilalti, UniCredit sustine RATB cu suplimentarea numarului de autobuze care vor face legatura intre Bucuresti si Domeniul Stirbei in limita a 25 de masini.
 
Garderoba este, de asemenea, oferita de catre UniCredit Bank si Visa pentru toti participantii la festival.
 
Pe pagina de Facebook a bancii se desfasoara pana vineri, 7 august, un concurs cu invitatii la festival.
 
Despre UniCredit Tiriac Bank
UniCredit Tiriac Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu reteaua cea mai extinsa din Europa Centrala si de Est. In Romania, UniCredit Tiriac Bank este una dintre principalele institutii financiare, oferind servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. Banca isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.
Grupul UniCredit este prezent pe piata din Romania prin intermediul urmatoarelor companii: UniCredit Tiriac Bank, UniCredit Consumer Financing (UCFIN), UniCredit Leasing Corporation (UCLC), UniCredit Insurance Broker, Unicredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management si UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Raluca Turcan a făcut anunțul Untold, Neversea, ARTmania, Electric Castle și Summer Well, sprijinite de guvern

09 Sep 2020 2393