Inscrieri pentru examenul de admitere

INFORMAŢIE DE PRESĂ

 Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” a început activitatea de înscriere pentru examenul de admitere ce se va desfăşura în perioada 25 iulie – 06 august 2010.
Absolvenţii de liceu, cu vârsta maximă de 24 de ani, se pot înscrie şi concura pe un număr de 44 de locuri, din care 40 pentru candidaţi băieţi şi 4 locuri pentru candidaţi fete, în următoarele specialităţi: artilerie navală şi antiaeriană, arme sub apă, radio şi observare semnalizare şi electromecanică navală.
Instituţie de învăţământ postliceal, Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale deţine o logistică de pregătire teoretică şi practică modernă şi adaptată cerinţelor în domeniu, ce permite însuşirea capacităţilor specifice profesiei de maistru militar, pe parcursul celor 2 ani de studii.
Misiunea de bază a şcolii constă în iniţierea şi perfecţionarea competenţelor profesionale ale maistrului militar de marină, ce deserveşte la bordul navelor militare ale Forţelor Navale Române.
 
Relaţii suplimentare se pot obţine la secretariatul instituţiei, telefon 0241620978 sau accesând pagina de Internet: www.smmmfn.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polaris Holding Studenții de la Ingineria și Protecția Mediului în Industrie-UMC au vizitat stația de sortare și reciclare (FOTO)

31 Oct 2023 789

Militarul găsit împuşcat în cap era profesor. El preda elevilor din Catedra de Electromecanică Navală

19 Jun 2014 2097

Totul despre admiterea la UMC Calendarul înscrierilor, oferta educaţională şi valoarea taxelor anuale

04 Jun 2014 18073