Comunicat de presă Mare Nostrum - MĂRȚIȘORUL ECO ÎȚI ADUCE PRIMĂVARA MAI APROAPE 24 februarie 2015

Venirea primăverii este sărbătorită de ONG Mare Nostrum la Tomis Mall, prin evenimentul intitulat: „Mărţişorul Ecologic”.

Evenimentul, ajuns la a XI-a ediție, se desfăşoară vineri, 27 februarie 2015, între orele 16:00-19:00, în zona Fastfood. Cei mai talentaţi elevi constănţeni își vor expune creațiile în cadrul unei expoziții cu vânzare. Anul acesta vor participa peste 20 de instituții de învățâmânt constănțene, care și-au mobilizat elevii și cadrele didactice să creeze mărțișoare prietenoase cu mediul. „Mărţişorul Ecologic” a fost menit să pună în valoare creativitatea elevilor, care pot realiza mărțișoare din diverse obiecte naturale și reciclate, cu un impact negativ redus asupra mediului.

Și anul acesta, se realizează, în paralel, expoziții în unitățile de învățământ partenere, din dorința de a oferi posibilitatea cât mai multor elevi, din orașul Constanța cât și din județ, să își exprime creativitatea și dragostea față de mediul înconjurător - un bun exemplu pentru toți constănțenii! Expozițiile din școli se vor desfășura în perioada 23-27 februarie, urmând ca,  elevii și cadrele didactice, transformați în adevarați artiști plastici, să trimită fotografii ale creațiilor lor. Cele mai frumoase imagini vor fi publicate pe pagina de facebook ONG Mare Nostrum.

“Dorim să le reamintim constănțenilor faptul că își pot arăta respectul pentru mediu chiar și cu ocazia mărțișorului, prin alegerea unor produse alternative. Ce poate fi mai deosebit de mărțișor, decât să faci cadou, cuiva drag, un simbol al primăverii, creat din suflet de către un copil?”, a declarat Anca Gheorghe, Coordonator Eveniment.

Evenimentul, devenit tradiţie pentru organizaţia noastră, urmăreşte să pună în valoare capacitatea creativă a elevilor constănţeni şi să recunoască talentul şi originalitatea acestora, cu scopul promovării unei atitudini responsabile faţă de mediu, prin încurajarea adoptării unui comportament ecologist, cu ocazia oricărui eveniment din viaţa constănţenilor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.