Jandarmii au surprins în Constanţa, şapte persoane care aveau asupra lor joint-uri

Jandarmii au surprins în Constanţa, şapte persoane care aveau asupra lor joint-uri, 19 pacheţele de staniol şi o pungă cu muguri vegetali care conţineau o substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde, respectiv verde-maronie.
 În perioada 08-10 aprilie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, au surprins în apropiere de Poarta 1 Port Constanţa şi „Boema”, şapte persoane cu vârste cuprinse între 21-35 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri).
 Asupra acestora, jandarmii au mai găsit, 19 pacheţele de staniol cu substanţă vegetală halucinogenă de culoare verde şi o pungă cu muguri vegetali de culoare verde-maronie.
Jointurile, pacheţelele şi punga găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 Pentru siguranţa cetăţenilor, Jandarmeria Română recomandă ca, în situaţia în care observă persoane cu comportament antisocial sau sunt abordaţi de persoane necunoscute, cu scopuri obscure, să anunţe cel mai apropiat echipaj de ordine publică.
Pentru solicitări, cetăţenii pot apela non-stop numărul unic de urgenţe  112.
 
 
  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Urcaţi în vagoane! ...Urmează staţia Jandarmeria, cu peronul pe partea dreaptă!

28 Jan 2015 1725

Se plimbau pe strada Steluţei şi au „ameţit”... când au văzut jandarmii - 11 ianuarie 2015

11 Jan 2015 1489