Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 10 iulie – 16 iulie a.c.

În perioada 10 iulie – 16 iulie a.c., peste 200 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la evenimente  cultural-artistice şi sportive, în judeţul Constanţa.  Au fost executate peste 100 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
 
Jandarmii au aplicat 333 sancţiuni contravenţionale, dintre care 82 avertismente scrise şi 251 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 110000 lei.
 
De asemenea,  jandarmii constănţeni au constatat  51  fapte de natură penală, dintre care 44 în mod independent  şi 7 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 70 făptuitori.
 
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări şi a deţinerii de substanţe cu efect halucinogen.
 
Totodată, miercuri 15 iulie a.c.,  jandarmii constănţeni au asigurat transportul lucrărilor scrise la examenul de titularizare,  către 4 centre de evaluare din ţară.
 
Au mai fost executate 31  misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete şi 4 misiuni în colaborare cu lucrători ai Direcţiei Pieţe, Tîrguri şi Oboare din cadrul Primăriei Constanţa.
 
În perioada 17-19 iulie a.c., jandarmii constănţeni asigură ordinea publică la meciurile de tenis dintre echipele României şi Slovaciei, în cadrul Cupei Davis,  competiţie sportivă ce se dispută la un complex sportiv din staţiunea Mamaia.
 
Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică, jandamii constănţeni au continuat şi misiunile de asigurare a pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Misiunile jandarmilor constănţeni în perioada 26 iunie – 02 iulie a.c.

03 Jul 2015 1693

„Au ameţit”... când au văzut jandarmii

05 May 2015 1190