117 contracte publice Firma care a păzit RAJDP și Serviciul de Ambulanță Constanța a intrat în insolvență! (DOCUMENT)

 
 
  • De la Constanța, printre autoritățile contractante, se află Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri și Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
 
 Romold Security SRL a intrat în insolvență! Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Vaslui! Noul termen în dosar a fost stabilit pentru data de 17 mai 2022.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvență nr. 3937/03.03.2022, Romold Security SRL a solicitat intrarea în procedură generală de insolvență și desemnarea în calitate de administrator judiciar societatea profesională Solvens SPRL.
 
În fapt, Romold Security SRL a aratat că obiectul principal de activitate al său este de protecție și pază, activitatea desfășurându-se în raza judetului Vaslui și a altor județe din țară.
 
Din cauza faptului că societatea nu a reușit să-si recupereze la termenele scadente contravaloarea serviciilor prestate, servicii în care au fost investite sume considerabile de bani, coroborat cu volumul destul de mare a cheltuielilor efectuate pentru achiziții de materiale, cheltuielile aferente chiriilor pentru spațiile în care societatea și-a desfasurat activitatea, dar și cheltuielile cu personalul angajat, societatea a ajuns în situația de a nu mai putea face față plătilor curente, respectiv plăților către bugetul consolidat al statului, către furnizori, etc..
 
Firma înregistrează datorii restante către bugetul de stat și bugetul asigurărilor sociale și fondurilor speciale în suma totală de 4.274.695 lei.
 
117 contracte de achiziții publice
 
Potrivit Confidas.ro, platfomă consultată la data de 28 martie 2022, SC Romold Security SRL are sediul social în Vaslui și este controlată de Vasile Mihoci.
 

Tot potrivit Confidas.ro, compania Romold Security SRL a încheiat 117 contracte de achiziții publice în valoare totală de 10.303.143,55 lei.
 
De la Constanța, printre autoritățile contractante, se află Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri         și Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.

 
Vasile Mihoci mai apare în: Romold SRL – insolvență, Euro Route SRL, Autototal Expertasig SRL – radiată, Mihdorvas Prest SRL – radiată, Mihvasport SRL, Neo Route SRL, Gliarod Agro SRL, Stasform Consult SRL – insolvență și în Alfa Security Service SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firma controlată de Primăria Cogealac a intrat în insolvență! Creditorii, convocați în adunare (DOCUMENT)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Romold Security SRL se va ocupa de paza obiectivelor RAJDP Constanța (document)

24 Sep 2021 2874

O firmă din Vaslui păzește imobilele care aparțin Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța

17 Jul 2021 2826

O firmă din Vaslui păzește imobilele care aparțin Consiliului Județean Tulcea

11 May 2021 3438

Romold Security SRL se va ocupa de paza obiectivelor RAJDP Constanța (document)

09 Jul 2020 3612

O firmă din Vaslui va asigura paza obiectivelor RAJDP Constanţa (document)

29 Aug 2018 2591