Insolventa firme

Al doilea raport asupra fondurilor obţinute din lichidarea SC Topographix SRL, pe masa creditorilorPotrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 14834, din data de 8 august, Cabinetul Individual de Insolvenţă Dumitrescu Ionuţ, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Topographix SRL, conform încheierii nr. 703 din 22.04.2013 pronunţate de Tribunalul Constanţa, în dosarul 3283/118/2013, convoacă adunarea creditorilor debitorului SC Topographix SRL.
 
Şedinţa adunării creditorilor debitoarei Topographix SRL va avea loc în data de 11 august, ora 12.00, la adresa: municipiul Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 14.
Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct: prezentarea celui de-al doilea plan de distribuţie şi a celui de-al doilea raport asupra fondurilor obţinute din lichidare.

SC Topographix SRL, în fişa Registrului Comerţului

SC Topographix SRL a fost înfiinţată în anul 2001, îşi desfăşoară activitatea în sediul social din municipiul Constanţa, strada 1 Decembrie 1918 nr. 4, şi are un capital social, integral vărsat, în valoare de 200 de lei, compus de 20 de părţi sociale. Sorin Virgil Creţeanu, născut la data de 14 februarie 1961, în municipiul Constanţa, este asociatul unic al firmei, are un aport la capital de 200 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%/100%. Conform codificării CAEN, principalul domeniu de activitate al societăţii Topographix SRL este „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.                                                                                                                              
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.