Alex Building SRL, firma afaceristului Lucian Orban, a băgat în insolvenţă Mineral Grup Construct SRL

Tribunalul Constanţa a dispus, la solicitarea SC Alex Building SRL (firma lui Lucian Orban), deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de SC Mineral Grup Construct SRL. Totodată, instanţa a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă Fair & Full Insolvency Consulting IPURL, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 3.000 de lei, exclusiv TVA, şi un onorariu variabil de 10% din valoarea fondurilor obţinute în beneficiul creditorilor.
 
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 21 septembrie.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 3 iulie, SC Mineral Grup Construct SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Firma a fost deschisă în 2008, iar ca asociat persoană juridică apare SC Black Sea Transport SRL, cu sediul social în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 64,6766%. Ca asociat persoană fizică apare Niculina Cucurizeanu, născut la data de 18.02.1945, în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 35,3234%. SC Mineral Grup Construct SRL are ca obiect de activitate „extracţia pietrişului şi a nisipului; extracţia argilei şi a caolinului“.
 
SC Black Sea Transport SRL a fost deschisă în 2003 şi are sediul social tot în municipiul Constanţa. Ca asociaţi persoane fizice îi găsim pe Gabriel Ciocan, născut la data de 10.03.1968, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, şi Daniel Zaif, născut la data de 25.08.1966, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. Daniel Zaif este şi administrator. Activitatea principală a firmei este „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Potrivit Registrului Comerţului, numele lui Daniel Zaif mai apare şi în Tomis Plus SRL, unde este asociat cu Lucian Orban.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un nou contract semnat de Alex Building SRL cu Primăria Cogealac (document)

18 Nov 2015 3485

SC Alex Building SRL, din Constanţa, a câştigat un contract cu Primăria comunei Cogealac (document)

16 Nov 2015 5516

Alex Building SRL cere reziliera unui contract în instanță

28 Sep 2014 2467