Cine se va ocupa de evaluarea bunurilor mobile din patrimoniul debitoarei SC Bauvaas Const SRL

Maestro SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului Bauvaas Const SRL, conform Încheierii nr. 827/24.10.2016 a Tribunalului Constanţa, pronunţată de judecătorul sindic în dosarul nr. 6860/118/2016, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, Adunarea Creditorilor va avea loc la sediul Maestro SPRL, administrator judiciar, din strada Aristide Karatzali nr. 24, Constanţa, pe data de 9.03.2017, la ora 13.00.
 
Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct, și anume desemnarea persoanei de specialitate pentru evaluarea bunurilor mobile din patrimoniul debitoarei SC Bauvaas Const SRL, garantate în favoarea DGRFP, AJFP Constanţa. În vederea evaluării bunurilor mobile, administratorul judiciar a primit următoarele oferte: Millenium Expert Service SRL, cu un onorariu de 1.200 de lei, CIE Pescu Mihai, cu un onorariu de 800 de lei, Expert evaluator Trandafir Stere, cu un onorariu de 1.000 de lei. Administratorul judiciar propune desemnarea expertului evaluator CIE Pescu Mihai, cu un onorariu de 800 de lei.
 
Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul Adunării prin împuterniciţi, cu procură specială şi legalizată sau, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii. De asemenea, creditorii pot vota şi prin corespondenţă.

Despre Bauvaas Const SRL

Firma a fost înregistrată în anul 2011 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este deţinută de Adela Elena Bădiţeanu, născută pe 22.12.1987, în Constanţa. Administratorii societăţii sunt Nicolae Bădiţeanu, născut pe 12.11.1984, în Constanţa, şi Adela Elena Bădiţeanu. Administrator judiciar este Maestro SPRL. Bauvaas Const SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.