Creditorii Adcris Consulting SRL vor discuta reducerea preţului de pornire a licitaţiilor pentru valorificarea bunurilor



Victoria SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Adcris Consulting SRL, conform sentinţei civile nr. 3145 din data de 18.11.2013 pronunţate de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 11724/118/2012, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, Adunarea Creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar, din bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 103, pe data de 5 aprilie, la ora 11.00. Pe ordinea de zi a fost inclus un singur punct: modificarea preţului de pornire a licitaţiilor publice organizate pentru valorificarea bunurilor mobile din patrimoniul SC Adcris Consulting SRL, în sensul reducerii cu încă 10% din valoarea prezentată în raportul de evaluare.
 
Printre creditorii societăţii Adcris Consulting SRL se numără: DGFP Constanţa, Banca Comercială Română, FNGGIMM SA INF, SPITVBL Constanţa, SC Lamar SRL, Polaris M Holding SRL, Preda Ion Cornel, SC Mentor Activ Cont SRL, SDS Group SRL, Abduriam Ghiulten.

Despre Adcris Consulting SRL

Înmatriculată în anul 2007, Adcris Consulting SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Sabinelor. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din zece părţi sociale. Asociatul unic al firmei, care se ocupă de „spălarea şi curăţarea (uscată) a articolelor textile şi a produselor din blană“, este Boramet Nazighiar.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.