Creditorii Dacris SRL decid, pe 11 februarie, închirierea terenului intravilan situat în Mangalia



Tudor & Asociaţii SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului Dacris SRL, conform Încheierii civile din data de 19.05.2014, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a civilă, în dosarul nr. 6458/118/2011, convoacă Adunarea Creditorilor. Evenimentul va avea loc la sediul lichidatorului judiciar Tudor & Asociaţii SPRL, din Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 16, pe data de 11 februarie, ora 12.00.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte. Primul se referă la prezentarea şi aprobarea contractului de închiriere încheiat între Dacris SRL, prin lichidatorul judiciar Tudor & Asociaţii SPRL, şi Etos SRL, prin administrator statutar Liviu Maftei, având ca obiect bunul imobil aparţinând debitoarei. Este vorba despre un teren intravilan în suprafaţă totală de 2.205 mp şi o magazie metalică, situate în Mangalia, şoseaua Constanţei nr. 52 şi nr. 53, lot 6. În cazul în care primul punct de pe ordinea de zi nu va fi votat, creditorii urmează să analizeze ofertele pentru serviciile de pază a imobilului amintit, aprobând-o pe cea mai convenabilă. Ultimul punct de pe ordinea de zi constă în avansarea de către creditori a sumelor necesare asigurării serviciilor de pază a imobilului aflat în patrimoniul debitoarei. 
 
Ordinea de zi supusă aprobării este justificată de intenţia lichidatorului judiciar de a conserva bunul aparţinând debitoarei Dacris SRL, întrucât acesta este situat într-o zonă izolată a localităţii Mangalia, starea acestuia degradându-se. În condiţiile în care creditorii debitoarei nu vor aproba ordinea de zi, imobilul închiriat va fi eliberat de urgenţă şi se va contracta o firmă specializată pentru asigurarea serviciilor de pază a imobilului.
 
Printre creditorii societăţii Dacris SRL se numără: Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa, SPITVBL Constanţa, Primăria Mangalia, SC Polaris M Holding SRL, Banca Românească SA, Banca Comercială Intesa Sanpaolo România SA, Liţcanu şi Gheorghiţă Societate Civilă de Avocaţi, Sevora Company SRL Best SRL, Dacos Interbrands SRL, Izvorul Minunilor Apă Minerală Naturală SRL, Ficus Trade SRL, Transsery Dobrogea SRL, Distilrom SRL Elmas SRL, Rompetrol Downstream SRL, Speed SRL,  Apemin Tusnad SA, Vascar SA, Agrocomplex Bârlad SA, AND Purchasing SRL, Romil Service SRL Prodvinalco SA, Duo SRL, AND1P Distribution SRL, VB Leasing Romania IFN SA, Arobs Transilvania Software SRL.
 
Dacris SRL a fost înmatriculată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Pandurului, având ca obiect de activitate „comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“. În anul 2014, societatea a avut zero angajaţi şi a declarat o cifră de afaceri şi un profit de zero lei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.