Creditorii firmei Mystery Effect SRL, deţinută de Udrea, votează tabelul preliminar al creanţelor



Creditorii Mystery Effect SRL se întrunesc în şedinţă la data de 3 august, ora 12.00, la sediul lichidatorului judiciar, din bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 103, municipiul Constanţa.
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 14471, din data de 29 iulie, Victoria SPRL, în calitate de lichidator judiciar al debitorului SC Mystery Effect SRL, conform încheierii nr. 385 din data de 6 iunie 2016, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul nr. 3423/118/2016, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului SC Mystery Effect SRL.
Pe ordinea de zi au fost incluse două puncte:
  • confirmarea lichidatorului judiciar numit de judecătorul sindic şi a onorariului acestuia;
  • prezentarea tabelului preliminar de creanţe.
Pe lista creditorilor figurează doi creditori: DGRFP Galaţi AJFP Constanţa, cu o valoare a creanţei de 23.795,00 de lei, şi Lenuţa Mihaela Udrea, cu o creanţă de 45.354,00 de lei. Valoarea totală a creanţelor debitoarei Mystery Effect SRL este de 69.149,00 de lei.

Societatea Mystery Effect SRL în Registrul Comerţului

Din fişa Registrului Comerţului reiese că societatea Mystery Effect SRL a fost înfiinţată în anul 2007 şi îşi desfăşoară activitatea în sediul social din satul 2 Mai, comuna Limanu, strada Domniţa Balanţa, judeţul Constanţa. Firma are un capital social subscris, integral vărsat, în valoare de 200 de lei şi este compus din 20 de părţi sociale. Asociatul unic al societăţii este Lenuţa Mihaela Udrea, născută la data de 15 mai 1977, în Brăila, cu un aport la capital de 200 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi deplină. Conform clasificării CAEN, SC Mystery Effect SRL este specializată în „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.