Creditorii firmei SC Datalaser Computer SRL se vor reuni pentru aprobarea raportului final

 
Dosarul cu numărul 117/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvenţa firmei SC Datalaser Computer SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Cișmelei, numărul 19. Lichidatorul judiciar al societății este MG Activ Insolvency SPRL, cu sedil în Constanța.
 
Judecătorul sindic a dispus convocarea adunării creditorilor firmei SC Datalaser Computer SRL pentru data de 11 ianuarie 2016. Întrunirea va avea loc la sediul Tribunalului Constanța, iar ordinea de zi va cuprinde aprobarea raportului final întocmit de către lichidatorul judiciar al debitoarei.
 
Creditorii societății sunt: DGRFP Galați prin Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, municipiul Mangalia, primăria Negru Vodă și Ion Argintaru.
 
SC Datalaser Computer SRL se ocupă cu reparare a calculatoarelor şi a echipamentelor periferice:   
 
Societatea Datalaser Computer SRL figutrează în Registrul Comerțului ca având întrerupere temporară de activitate. Capitalul social subscris al firmei este de 2.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este de reparare a calculatoarelor şi a echipamentelor periferice.   
 
Asociații firmei sunt Mihai Gheorghiade cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 75% și Mădălina Loreta Gheorghiade cu o cotă de 25%.  Conducerea integrală aparține în acest moment lichidatorului judiciar MG Activ Insolvency SPRL.


Sursa foto: zf.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.