Cu lipici la bani publici Creditorii Soti Cable Neptun SRL, convocaţi pentru aprobarea raportului privind cauzele insolvenţei

 

Creditorii societăţii Soti Cable Neptun SRL, cea care deţine licenţa pentru Neptun TV, dar şi pentru Radio Mamaia, sunt convocaţi în şedinţă pentru a aproba raportul privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia stării de insolvenţă. Reamintim că, ani la rând, Soti Cable Neptun SRL a obţinut contracte pe bani publici derulate de Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean şi alte autorităţi publice locale pentru promovarea instituţiilor.
 
Artemis Legal Insolvency SPRL, cu sediul în Bucureşti, Splaiul Unirii nr. 16,  numit prin Încheierea de şedinţă pronunţată la data de 6.04.2016 în dosarul nr. 2053/118/2016, convoacă Adunarea Creditorilor Soti Cable Neptun SRL în data de 21.06.2016, la ora 12.00.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 11197/07.06.2016, pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte:
  • prezentarea şi aprobarea raportului privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia stării de insolvenţă a debitoarei Soti Cable Neptun SRL;
  • confirmarea Artemis Legal Insolvency SPRL în calitate de administrator judiciar;
  • aprobarea onorariului administratorului judiciar Artemis Legal Insolvency SPRL;
  • alegerea Comitetului Creditorilor, format din trei sau cinci membri, dintre cei ce beneficiază de clauze de preferinţă, bugetari şi chirografari, dintre primii 20 de creditori în ordinea valorii, care se oferă voluntar. 
Oricare dintre creditori poate face propuneri nominale cu privire la componenţa Comitetului Creditorilor şi la preşedintele acestuia. Raportul privind cauzele şi împrejurările care au dus la apariţia stării de insolvenţă a fost depus la Grefa instanţei, la Registrul Comerţului şi comunicat debitorului în data de 17.05.2016. Acesta poate fi consultat la sediul debitoarei sau al administratorului judiciar, precum şi la dosarul cauzei, pe cheltuiala solicitantului.

Despre Soti Cable Neptun SRL

Înmatriculată în anul 1992, Soti Cable Neptun SRL are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr.  296. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Firma este controlată de Conpress Holding SRL, cu 25% din capitalul social, Ring Star SRL, cu 10% din capitalul social, Gabriel Sorin Strutinsky, cu 50% din capitalul social, Valeriu Mereuţă, cu 2,5% din capitalul social, şi Mihail Gheorghe Cârciog, cu 12,5% din capitalul social.
 
Administratorul special al societăţii este Sorin Lucian Ionescu, iar administratorul judiciar - Artemis Legal Insolvency SPRL. Soti Cable Neptun SRL se ocupă de alte „activităţi de telecomunicaţii“.
 
Conform Ordonanţei emise de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie, din data de 7.04.2015, formulată în dosarul 964/P/2014, şi proceselor-verbale de aplicare a măsurii din data de 16.04.2015 şi din data de 20.04.2015, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile deţinute de Gabriel Sorin Strutinsky.
 

Citeşte şi 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.