Difenis SRL a intrat în insolvenţă!

Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi - Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa şi a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea SC Digenis SRL.
 
„Desemnează pe Spectrum Insolvency SPRL cu un onorariu fix de 3.000 de lei, exclusiv TVA, şi o cotă variabilă de 10% din valoarea activelor vândute şi din recuperarea creanţelor din averea debitorului. Fixează termen administrativ de control la data de 16 octombrie“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat pe data de 25 iunie, SC Digenis SRL a fost deschisă în 2006, iar în prezent se află în întrerupere temporară de activitate, din 16 iunie 2015 până la 15 iunie 2018.
 
Ca asociaţi figurează Ecaterina Angheluţă (administrator), născută la data de 17.11.1962, din Buzău, şi Elinor Beşteliu, născut la data de 23.11.1972, din Vâlcea.
 
Firma are ca obiect de activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Următorul termen în dosarul de insolvenţă a fost stabilit pentru data de 16 octombrie.

Citeşte şi: 

Ce vinde fiscul constănţean în prima lună a anului? Imobile, autoturisme, copiatoare şi aparate de cafea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.