Ecoprest Akasa Services SRL, firma care a făcut curățenie la Delfinariu, ar putea intra în insolvență

 
 
  • Ecoprest Akasa Services SRL este controlată de Oana Loredana Iamandi,care mai apare în Contur Team Services SRL, firmă aflată în reorganizare judiciară.
  • Potrivit Confidas.ro, compania Ecoprest Akasa Services SRL a încheiat 15 contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.496 de lei, autoritățile contractante fiind Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Liceul Tehnologic din Mihai Viteazu, Ministerul Apărării prin U.M. 02016 Babadag și Școala Gimnazială nr. 31.
  
Ecoprest Akasa Services SRL, cu sediul social în Constanța, firma care în trecut a făcut curățenie la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, Constanța - Delfinariu, ar putea intra în insolvență
 
În acest sens, pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat dosarul 3794/118/2023, cauză în care Ecoprest Akasa Services SRL are calitatea de debitor.
 
Conform portalului instanțelor de judecată, nu a fost stabilit primul termen.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 28 mai 2023, Ecoprest Akasa Services SRL are sediul social în Constanta, str. Mihail Jora, a fost fondată în 2017 și se ocupă de activităţi de curăţenie.
 
Pentru anul 2018, firma a declarat un profit net de 733.998 de lei.
 
Ecoprest Akasa Services SRL este controlată de Oana Loredana Iamandi,care mai apare în Contur Team Services SRL, firmă aflată în reorganizare judiciară.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ecoprest Akasa Services SRL a încheiat 15 contracte de achiziții publice în valoare totală de 62.496 de lei, autoritățile contractante fiind Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Direcția Generală Asistență Socială Constanța, Liceul Tehnologic din Mihai Viteazu, Ministerul Apărării prin U.M. 02016 Babadag și Școala Gimnazială nr. 31.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii Ideea Contrast SRL
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.