Elvimex Trans Group SRL a intrat în insolvenţă! Firma se ocupă de comerţul cu ridicata al metalelor şi al minereurilor metalice

Tribunalul Constanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de societatea comercială Elvimex Trans Group SRL.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat pe 23 august, SC Elvimex Trans Group SRL, deschisă în 2008, are sediul social în municipiul Constanţa.
 
Ca asociaţi persoane fizice apar: Alin Florian Vasiliu Dobre, născut la data de 21.12.1989, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 20%, şi Ion Vasiliu Dobre, născut la data de 25.12.1957, în Constanţa, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 80%. Administratorul firmei este Alin Florian Vasiliu Dobre. SC Elvimex Trans Group SRL are ca obiect de activitate „comerţ cu ridicata al metalelor şi al minereurilor metalice“.
 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, Elvimex Trans Group SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei, prin reorganizarea activităţii, în baza unui plan ce urmează a fi întocmit în acest sens, motivată de împrejurarea că societatea comercială se află în stare de insolvenţă, înregistrând datorii certe, lichide şi exigibile, a căror scadenţă a depăşit termenul de 90 de zile“.
 
„Totodată, debitoarea a solicitat numirea în calitate de administrator judiciar a practicianului în insolvenţă Dovancescu IPURL. Asupra acţiunii civile de faţă, instanţa retine că debitoarea se află în stare de insolvenţă vădită, înregistrând debite scadente către terţi, conformându-se obligaţiei prevăzute de dispoziţiile art. 66, al. 1 din Legea nr. 85/2014 de a formula prezenta cerere în vederea declanşării procedurii insolvenţei“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii Elvimex Trans Group SRL este 26 septembrie. Termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 13 octombrie. Termenul pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv al creanţelor este 6 noiembrie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ARSVOM a selectat trei societăţi pentru reparaţii accidentale ale navelor şi ale echipamentelor. Ce explică Daniel Manole (document)

14 Jul 2017 4491

Cât plăteşte ARSVOM pentru serviciile de reparaţii a navelor (document)

21 Apr 2015 3183