Fashion Legends SRL a intrat în insolvență! Firma a funcționat în fosta SH Cafe, cafeneaua Simonei Halep



Societatea comercială Fashion Legends SRL a intrat în insolvență! Decizia a fost luată azi, 20 februarie 2023, de Tribunalul Constanța.
 
Fashion Legends SRL (inactivă fiscal) are sediul social în Năvodari, se ocupă de comerţul cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate și îi are ca asociați pe Elena Nedelcu, cu 80%, și pe Dragoş Micu, cu 20%.
 
Firma este administrată de Elena Nedelcu și a avut punct de lucru în municipiul Constanța, strada Mircea cel Bătrân nr. 105, mai precis fosta SH Cafe, cafeneaua Simonei Halep!
 
Oficial, de la tribunal
 

„Admite cererea formulată de către debitoarea Fashion Legends SRL. În temeiul art.66 coroborat cu art.71 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, Dispune deschiderea procedurii generale a insolven?ei împotriva debitoarei Fashion Legends SRL. În temeiul art.73 şi al art.45 alin.1 lit.(d), rap. la art.57 alin.1 din Legea nr.85/2014, desemnează, în mod provizoriu, în calitate de Administrator Judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul de insolvență Cabinet Individual de Insolvenţă Evdochim Mariana. (...) Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, realizată prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă“.

 
 
Potrivit Confidas.ro, pentru anul 2020, fără niciun angajat, Fashion Legends SRL a declarat o cifră de afaceri de 431.834 de lei, cheltuieli de 423.833 de lei și o pierdere de 3.836 lei.
 
Locația a făcut obiectul unor cercetări specifice poliției, în aprilie 2022.
 
Mai multe despre acest subiect pot fi citite accesând link-urile următoare:

 
Percheziții în Constanța, în fosta cafenea a Simonei Halep. Acum e magazin de haine de lux (GALERIE FOTO+VIDEO)
 

Final de anchetă în cazul perchezițiilor din Constanța, în fosta cafenea a Simonei Halep. Dosarul, trimis în instanță!
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată de ce a intrat în insolvență firma care a funcționat în fosta cafenea a Simonei Halep!

15 Mar 2023 2942

Firma care deținea magazinul din fosta cafenea a Simonei Halep, aproape de insolvență!

11 Feb 2023 2952