Firma apare în dosarul lui Strutinsky A fost dispusă intrarea în faliment a debitoarei Mamaia Luxury Construction SRL



În şedinţa publică din 26 octombrie, completul compus din judecător sindic Iulia Casian şi grefierul Mădălina Bădulescu, în dosarul nr. 3839/118/2015, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia A II-A Civilă, a luat în examinare cererea privind aplicarea procedurii insolvenţei, reglementată de Legea 85/2014, formulată de debitoarea SC Mamaia Luxury Construction SRL prin administrator judiciar RomINSOL IPURL.
 
Dezbaterile asupra cererii au avut loc în şedinţa publică din data de 19.10.2015 şi au fost consemnate în încheierea de şedinţă din aceeaşi dată. Judecătorul sindic a amânat pronunţarea la data de 26.10.2015, având nevoie de timp pentru a delibera. Trebuie să reamintim faptul că, prin sentinţa civilă nr. 356/2015, judecătorul sindic a admis cererea debitoarei SC Mamaia Luxury Construction SRL şi a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de aceasta. Totodată, s-a desemnat în calitate de administrator judiciar practicianul în insolvenţă RomINSOL IPURL.
 
În şedinţa din 26 octombrie, judecătorul sindic a aprobat raportul întocmit de administratorul judiciar RomINSOL IPURL, cu propunerea intrării debitoarei SC Mamaia Luxury Construction SRL în procedura simplificată a falimentului. De asemenea, a fost dispusă intrarea în procedura simplificată a falimentului a debitoarei SC Mamaia Luxury Construction SRL, cu sediul în Constanţa, aleea Muzicii nr. 17. Judecătorul sindic a confirmat în calitate de lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă RomINSOL IPURL, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 64 din lege, cu o retribuţie fixă de 3.000 lei fără TVA şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor. Judecătorul sindic a dispus dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului său de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea. Magistratul a mai dispus notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru efectuarea menţiunii. În temeiul art 151 şi urm. din Legea nr. 85/2014, a fost dispusă inventarierea şi sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare.

A solicitat insolvenţa în iunie 2015

La începutul lunii iunie 2015, Mamaia Luxury Construction SRL a solicitat insolvenţa, iar instanţa a aprobat cererea pe 22 iunie 2015. În documentaţia depusă la dosar, debitoarea a precizat că datoriile la data de 30 mai 2015 se ridică la 15.114.090 de lei.
Creditorii Mamaia Luxury Construction SRL sunt: Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin A.J.F.P. Constanţa, cu sediul în Constanţa, SC Cyprus Leasing IFN SA, SC Basf SRL, SC Conpress Holding SRL, SC Envirotech SRL, SC Mineral Grup Construct SRL, SC NCH România SRL, SC Oet-Obedineni Energiini Targovtsi OOD Bulgaria - Sucursala Bucureşti, SC Phoenix SRL,  SC Port Trans SRL, SC RAJA SA, SC TAR 02 Special SRL, SC Telekom Romania Communication SA, SC Utilaj Greu SA, SC Tomis Plus SRL, SC Argos SA, Serghie Cristian, domiciliat în Eforie Sud, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, SC Renovatio Trading SRL.

Despre Mamaia Luxury Construction SRL 

Înfiinţată pe 8 martie 2005, Mamaia Luxury Construction SRL are un capital social de 875.000 de lei, deţinut de: Sisteme Internationale de Afaceri SA (46%), Ultilnavorep SA Constanţa (42%) şi Cristian Ion Serghie (12%). Societatea are ca obiect principal de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“. Sediul social al Mamaia Luxury Construction SRL se află pe aleea Muzicii nr. 17. Persoane împuternicite sunt: RomINSOL IPURL (FOSTA Rominsol SRL), administrator judiciar, şi Ana Chişor, administrator special.
 
Societatea Mamaia Luxury Construction SRL apare în dosarul în care Sorin Strutinsky este suspectat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi de trafic de influenţă şi spălare a banilor, în formă continuată.

Citeşte şi:

Sisteme Internaţionale de Afaceri SA şi Cristian Serghie îşi vor creanţele:  Mamaia Luxury Construction SRL îşi vinde tractorul Lamborghini

Rechizitoriu: Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document)

Lipsă de inspiraţie în afaceri?: De ce ar fi preluat Sorin Strutinsky o datorie bancară a societăţii denunţătorului său?!? (documente)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia Luxury Construction SRL, în faliment! Cine controlează firma și ce pași s-au făcut în instanță

16 Sep 2022 2088