Firma Consiliului Local Constanta a băgat în insolvență Pico Rent SRL, care a administrat cinci parcări în Mamaia


 
  • Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii SC Pico Rent SRL, însă demersul nostru nu a fost posibil.
 
Societatea comercială Pico Rent SRL a intrat în insolvență! Decizia a fost luată ieri, 17 ianuarie 2022, de Tribunalul Constanța, la solicitarea SC Confort Urban SRL, societatea controlată de Consiliul Local Municipal Constanta.  
 
Potrivit Biroului de presă al Primăriei Constanța, informație comunicată la în octombrie 2021, suma solicitată este de peste 500 mii de lei.
 
Oficial!
 

Admite cererea formulată de creditorul Confort Urban SRL în contradictoriu cu debitoarea Pico Rent SRL, astfel cum a fost precizată. Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Pico Rent SRL. Desemnează provizoriu, pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Cuţov Alina, în calitate de administrator judiciar. Dispune comunicarea prezentei hotărâri către instanţele judecătoreşti din circumscripţia Tribunalului Constanţa, în a căror jurisdicţie se afla sediul debitorului declarat la ORC Constanţa. Executorie.

 
Decizia tribunalului nu este definitivă!
 
Amintim că în 2013, Pico Rent SRL a administrat cinci parcări în stațiunea Mamaia, subiect despre care pot fi citite mai multe accesând următorul link
 
„Al lui Mazăre de la Confort Urban” a dat parcările din Mamaia unei prietene a soţiei
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 17 ianuarie 2022, SC Pico Rent SRL (înființată în anul 2006) are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, incinta Millenium Business Center și se ocupă de „lucrări de instalaţii electrice“.
 

Asociații Pico Rent SRL sunt Ionuț Florea, cu 90 % din capitalul social, și Cristian Ionuț Poșircă, cu 10 % din capitalul social.
 
Administrator este Ionuț Florea, care a mai figurat în Anion Andystayls SRL, radiată.

 
Pico Rent SRL a fost fondată, potrivit Monitorului Oficial nr. 1753/2006, în baza cererii nr. 12193, din data de 22 iunie 2006, de soții Valentin și Cristiana Picoiu, a avut sediul social pe ada Dezrobirii și s-a ocupat de „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la oficialii SC Pico Rent SRL, însă demersul nostru nu a fost posibil.
 
În cazul în care oficialii Pico Rent SRL vor dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosar, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Asociația Eurocult, controlată de Anamaria („Adara“) Tramundana, contestă intrarea în insolvență
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pico Rent SRL a intrat în faliment! Legături cu Mooz Services SRL, firma care se ocupă de reabilitarea centrului Constanței

03 Jun 2023 1791

Societatea controlată de Consiliul Local Constanta Confort Urban SRL cere insolvența Pico Rent SRL, care a administrat cinci parcări în Mamaia

29 Oct 2021 2579