Josette Ane Marie Rizea ar putea fi trasă la răspundere pentru situația financiară a Fantazia Imobiliare SRL. Când va avea loc pronunțarea

 
  • În 2008, Cristian Rizea a fost propus candidat la parlamentare la Constanța - în Colegiul 5, pentru Camera Deputaților.
 
  • Fantazia Imobiliare SRL are sediul social în Mamaia, ansamblul Caelia, municipiul Constanţa.
 
Tribunalul Constanța a finalizat cercetarea specifică în dosarul (3806/118/2020/a1) în care Josette Ane Marie Rizea, soția fostului parlamentar PSD Cristian Rizea, ar putea fi trasă la răspundere pentru situația financiară a societății comerciale Fantazia Imobiliare SRL, aflată în prezent în faliment.
 
Fantazia Imobiliare SRL este controlată de Josette Ane Marie Rizea, asociat unic.
 
Claudia Ionela Bojin, din cadrul Secției II-a Civilă din Tribunalul Constanța, magistrat investit cu soluționarea cauzei, a decis ca pronunțarea să aibă loc pe data de 13 octombrie 2021.
 
Fantazia Imobiliare SRL (înființată în 1992) o are ca asociat unic pe Josette Ane Marie Rizea, pe care o mai găsim în J Am Logistic Team SRL, Josette Activ Consult SRL, Borders Logistic Experience SRL, Rjam Trans Logistic SRL, No Limit Experience SRL și în Perfect Experience Trans Team SRL, toate cu sediul în București.
 
Fantazia Imobiliare SRL are sediul social în Mamaia, ansamblul Caelia, municipiul Constanţa și se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Din Buletinul Procedurilor de Insolvență nr. 12850/04.08.2020, aflăm că Premium Leasing SRL (creditoare) a solicitat deschiderea procedurii insolvenței față de debitoarea SC Fantazia Imobiliare SRL.
 
În motivarea cererii, creditoarea Premium Leasing SRL a precizat că împotriva Fantazia Imobiliare SRL deține o creanță în valoare de 320.004,37 lei, rezultată din contractele de leasing încheiate între părți.
 
Insolvența și apoi falimentul

 
Prin Hotărâre intermediară nr. 748/2020, din 29 iulie 2020, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de creditorul Premium Leasing SRL, în contradictoriu cu debitoarea Fantazia Imobiliare SRL. Pe cale de consecință, tribunalul a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței față de Fantazia Imobiliare SRL.
 

Ulterior, prin Hotărârea intermediară nr. 1147/2020, din 29 octombrie 2020, Tribunalul Constanța a aprobat concluziile raportului întocmit de administratorul judiciar CII Nitu Marius Ionut și a dispus intrarea în procedura simplificată a falimentului a debitoarei Fantazia Imobiliare SRL.
 
Noul termen pe fond a fost stabilit pentru data de 13 octombrie 2021, pentru continuarea procedurii.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
„Echipa este în continuare a orașului Mangalia!“
Ce datorii are Asociația Fotbal Club Unirea Constanța, recent intrată în insolvență

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înalta Curte reduce pedeapsa în cazul fostului parlamentar PSD Cristian Rizea

13 Nov 2023 1022

Tribunalul Constanța a radiat o firmă controlată de soția unui fost parlamentar PSD

29 Jun 2022 1726

Propunere Fantazia Imobiliare SRL, controlată de Josette Ane Marie Rizea, ar putea fi radiată de la Registrul Comerțului (DOCUMENT)

10 Mar 2022 1619

Soția fostului parlamentar PSD Cristian Rizea Josette Ane Marie Rizea, trasă la răspundere pentru situația financiară a Fantazia Imobiliare SRL (DOCUMENT)

16 Feb 2022 6666

Printre clienții creditoarei, Primăria Constanța Firma controlată de soția fostului parlamentar PSD Cristian Rizea, în faliment la Constanța. Se cere atragerea răspunderii

24 Aug 2021 3160