Mara Investcom SRL va fi radiată din Registrul Comerţului! Firma s-a ocupat de secretariatul Spitalului Județean Constanța

  • În octombrie 2016, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Dănuț Căpățînă, la data faptelor manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța și a S.C. Mara Investcom S.R.L.

Societatea comercială Mara Investcom SRL, cu sediul social în municipiul Constanța, cu asociat unic Ioana Alina Uţupanu, din Mangalia, aflată în faliment, va fi radiată din Registrul Comerţului! Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Constanța, în dosarul (2270/118/2020) privind falimentul firmei.

În trecut, SC Mara Investcom SRL a prestat servicii de secretariat telefonic şi de recepţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanța.

În 2018, Curtea de Apel Constanţa a decis condamnarea lui Dănuţ Căpăţînă, manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, la zece ani de închisoare (pedeapsă rezultată după contopirea cu o altă pedeapsă).

Tot în acest dosar, SC Mara Investcom SRL (firmă controlată, după cum susțin procurorii DNA, de Dănuț Căpățînă prin intermediul fostei sale soţii, s-a ales cu o amendă penală de 200.000 de lei.

Revenind la decizia Tribunalului Constanța, Mara Investcom SRL va fi radiată din Registrul Comerţului, în temeiul art. 174 din Legea nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență.

Articolul 174 prevede că „în orice stadiu al procedurii prevăzute de prezentul titlu, dacă se constată că nu există bunuri în averea debitorului ori că acestea sunt insuficiente pentru a acoperi cheltuielile administrative și niciun creditor nu se oferă să avanseze sumele corespunzătoare, judecătorul-sindic va audia de urgență creditorii într-o ședință, iar în cazul refuzului exprimat de aceștia de a avansa sumele necesare sau în cazul neprezentării acestora, deși s-a îndeplinit procedura citării prin BPI, va da o sentință de închidere a procedurii, prin care se dispune și radierea debitorului din registrul în care este înmatriculat“.


Citește și

Un medic de familie din Constanța a recunoscut tot la DNA. S-a încheiat un acord

Niculina Milea, șefă în APIA Tulcea, cercetată în dosarul Irinei Manole, din OJFIR Tulcea, acuzată de luare de mită (referat propunere de arestare)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mara Investcom SRL, firma care s-a ocupat de secretariatul Spitalului Județean Constanța, în faliment. Date de la DNA

20 Nov 2020 2378

Zece ani de închisoare pentru Dănuţ Căpăţînă, fostul manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa (rechizitoriu)

27 Apr 2018 6147

Aproape opt ani de închisoare pentru Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean. Azi, un nou termen în apelul dosarului

12 Apr 2018 2725

Aproape opt ani de detenţie pentru fostul şef al Spitalului Judeţean Constanţa. Ce au mai decis judecătorii

24 Jan 2018 3143

Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean Constanţa, condamnat la 7,8 ani de închisoare

20 Oct 2017 6447

Tribunalul Constanţa a amânat dosarul lui Dănuţ Căpăţînă, fostul şef al Spitalului Judeţean

13 Sep 2017 1826

Rechizitoriu „bombă“ de la DNA! Este vizat Spitalul Judeţean Constanţa (document + rechizitorii)

28 Oct 2016 5076