Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă! Dosarul, amânat pentru 2019

Tribunalul Constanţa a acordat ieri un nou termen în dosarul în care Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă. Cauza a fost amânată pentru data de 11 februarie 2019, pentru continuarea procedurii.
 
Amintim că, pe data de 10 septembrie, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa în contradictoriu cu Rugby Club Judeţean Farul Constanţa.
 
Pe cale de consecinţă, instanţa a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de debitoarea Rugby Club Judeţean Farul Constanţa şi a desemnat provizoriu pe practicianul în insolvenţă Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola, în calitate de administrator judiciar, cu un onorariu de 4.000 lei, exclusiv TVA, şi cota variabilă de 10% din fondurile obţinute în beneficiul creditorilor.
 
Potrivit lui Răzvan Bota, preşedintele RCJ Farul Constanţa, „s-a cerut intrarea în insolvenţă a RCJ Farul, pentru datorii către Finanţele Publice Constanţa în valoare de aproximativ 120.000 de euro“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugby Club Județean Farul Constanța, în insolvență! Procesul, amânat pentru luna mai

30 Mar 2020 2454

Rugby Club Judeţean Farul Constanţa, în faliment. Ultima decizie a Tribunalului

14 Jan 2020 5002

Insolvenţa Rugby Club Judeţean Farul Constanţa merge mai departe. Noul termen, în aprilie

12 Feb 2019 5509

Rugby Club Judeţean Farul Constanţa a intrat în insolvenţă!

11 Sep 2018 2567