S-a ocupat de promovarea staţiunii Mamaia! Fashiontv RO SRL, în insolvență! Ce au decis judecătorii

Foto cu rol informativ


Tribunalul Constanța a fixat un nou termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Fashiontv RO SRL, cu acționar majoritar Ion Mirea (conform Confidas.ro), cel care s-a ocupat de organizarea Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a staţiunii Mamaia.

Noul termen (al 22-lea) va avea loc pe data de 10 octombrie 2023.

Amintim că SC Fashiontv RO SRL a intrat în insolvență la cererea Finanţelor Publice Constanţa, care au arătat în sala de judecată deţin împotriva firmei o creanţă certă, lichidă şi exigibilă în cuantum de 2.572.496 lei format din sume datorate bugetului statului în valoare de 2.569.440 lei, suma de 2.028 lei reprezintă CAS, suma de 107 lei reprezintă şomaj şi suma de 921 lei reprezintă CASS.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


Cazul Cazul City Insurance - cel mai mare faliment din istoria recentă a României! Procesul pentru atragerea răspunderii, amânat

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.