S-a publicat tabelul suplimentar al creanțelor împotriva SC Multicom Trade SRL

 
Conform Buletinului Procedurilor de Insolvență, dosarul cu numărul 5578/118/2009, înregistrat la Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, include informaţii cu privire la insolvența firmei SC Multicom Trade SRL, cu sediul social în localitatea Stupina, pe șoseaua Constanței numărul 34, în care judecătorul sindic este Elena Laura Suliman.
 
CII Iorgu Constantin, în calitate de lichidator judiciat al debitoarei SC Multicom Trade SRL a publicat tabelul suplimentar al obligațiilor societății depus la Tribunalul Constanța pe 20 noiembrie.
 
Astfel, în tabel se arată faptul că există doi creditori. Primul dintre aceștia este DGRFP Galați prin AJFP Constanța care a solicitat suma de 21.659 lei, dar căreia i-a fost admisă suma de 407 lei, motivul neacceptării sumei cerute fiind faptul că DGRFP Galați prin AJFP Constanța a cerut o creanță ce reprezenta dobânzi născute anterior deschiderii procedurii insolvenței. De asemenea, al coilea creditor a fost municipiul Constanța prin Primar și SPITVBL care a cerut suma de 359 lei, aceasta fiind acceptată integral. Astfel, totalul sumei creanțelor este de 766 lei.
 
Debitorul, creditorii și orice altă parte interesată vor putea să formuleze contestații cu privire la creanțele și drepturile de preferință trecute de lichidatorul judiciar în tabelul suplimentar al creanțelor, până pe data de 18 decembrie. 

Multicom Trade SRL are un capital social subscris de 50.000 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia este fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor.
 
Asociații firmei sunt Eugen Dragu cu un aport la capial de 45.000 lei și Niculae Coja  cu un aport de 5.000 lei ce deține funcția de curator special cu puteri de reprezentare. În cazul acestei firme, Iorgu Constantin CII, în calitate de lichidator judiciar deține conducerea integrală a Multicom Trade SRL. 


Sursa foto: timisoaraexpress.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.