Se încheie insolvenţa societăţii de consultanţă Irmaris Structural SRL!

Administratorul judiciar MG Activ Insolvency SPRL, cu sediul în Constanţa, strada Nicolae Iorga nr. 20, etaj 1, în temeiul art. 174, alin. 1 din Legea nr. 85/2014, convoacă creditorii SC Irmaris Structural SRL la sediul Tribunalului Constanţa, strada Traian nr. 31, pe 16 ianuarie 2017, de la ora 11.00, la Completul F7.
 
În cauza privind debitoarea SC Irmaris Structural SRL se va avea în vedere acordul creditorilor cu privire la avansarea sumelor corespunzătoare acoperirii cheltuielilor administrative. Pe ordinea de zi se află închiderea procedurii de insolvenţă conform dispoziţiilor art. 174, alin. 1 din Legea 85/2014.
 
Pe lista creditorilor Irmaris Structural SRL se numără Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi şi Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Irmaris Structural SRL a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul social în Constanţa, pe aleea Căprioarei nr. 1, bloc 16C. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, deţinut în totalitate de Iuliana Strîmbeanu, născută pe 29.03.1960. Conform codificării, firma se ocupă de „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.