Terra Building Construct SRL, din Medgidia, a intrat în insolvență

  • Deschiderea procedurii ridică debitoarei dreptul de administrare constând în dreptul de a-şi conduce activitatea, de a-şi administra bunurile din avere şi de a dispune de acestea, dacă aceasta nu-şi declară intenţia de reorganizare în termen de zece zile de la deschiderea procedurii.
 
Societatea comercială Terra Building Construct SRL, cu sediul social în municipiul Medgidia, pe Strada Silozului, a intrat în insolvență.
 
Prin decizia 872/2020, din data de 08 septembrie 2020, în dosarul 3296/118/2020, Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de creditoarea Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi prin AJFP Constanţa (care deține o creanță de 1.654.668 lei) și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitorului Terra Building Construct S.R.L.
 
De asemenea, tribunalul a desemnat provizoriu, prin tragere la sorţi, în calitate de administrator judiciar pe practicianul în insolvenţă CII Atanase Mariana.
 
„Dispune deschiderea de către debitor a unui cont distinct la o unitate bancară din care vor fi suportate cheltuielile aferente procedurii, în termen de 5 zile de la notificarea deschiderii procedurii.
 
În caz de neîndeplinire a măsurii, dispune deschiderea contului de către administratorul judiciar. Plăţile se vor face din contul deschis pe numele averii debitoarei, pe bază de dispoziţii emise de către administratorul judiciar.
 
Toate operaţiunile contabile dispuse asupra acestui cont vor fi evidenţiate în rapoartele întocmite de către administratorul judiciar şi vor fi justificate, prin depunerea la dosar a documentelor de plată şi a extraselor de cont“, se mai arată în decizia Tribunalului Constanța.
 
Potrivit datelor puse la dispoziție de RECOM, acesta fiind consultat la data de 9 decembrie 2020, SC Terra Building Construct SRL a fost înființată în 2013 și are sediul social în municipiul Medgidia, pe Strada Silozului.
 
Asociatul unic al firmei este Gheorghe Costel Ştefan, din Medgidia.

 
Firma are ca obiect de activitate „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 

Noul termen a fost stabilit pentru data de 11 martie 2021.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 20967/09.12.2020, creanța Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Galaţi - AJFP Constanţa este în valoare de 1.654.668 lei.
 
Conform RECOM, numele lui Gheorghe Costel Ştefan mai apare și în SC Costy Project Buillding Cons SRL din Medgidia.   
 
Citește și
 
DNA Constanța cere să știe cine a fost cazat la Flora!

Mediconst SRL, firma medicului Aurelian Ivaşcu, a intrat în insolvență!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.