Tribunalul Constanţa a dispus intrarea în faliment a firmei Sunrise Orchid SRL

Tribunalul Constanţa a admis, ieri, cererea formulată de debitoarea Sunrise Orchid SRL şi a dispus intrarea în faliment în procedura simplificată. Instanţa a desemnat, provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe Dovîncescu IPURL. Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă.
 
Vrajitorul.ro arată că Sunrise Orchid SRL a fost fondată de Dragoş Florin ŞtefănescuPatrizia Paglieri (unul dintre juraţii de la MasterChef) şi Emilia Mirela Ştefănescu. Prin hotărârea nr. 2/2014, Emilia Mirela Ştefănescu, Dragoş Florin Ștefănescu şi societatea Prestige Hotel & Resort SRL, asociaţi în cadrul societăţii Sunrise Orchid SRL, au hotărât: „Retragerea din societate a Emiliei Mirela Ştefănescu cu cesionarea la valoare nominală a 80 de lei - 8 P.S. către societatea Prestige Hotel & Resort - SRL; se retrage din societate Dragoş Florin Ştefănescu, cu cesionarea la valoare nominală a 120 de lei - 12 P.S. către societatea Prestige Hotel & Resort SRL. Societatea Prestige Hotel & Resort, cu sediul în Constanţa, strada Ştefan cel Mare, devine astfel asociat unic, deţinătoare a întregului capital social de 210 lei“.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, consultat la 6 septembrie, Sunrise Orchid SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Ca asociat persoană juridică apare Prestige Hotel & Resort SRL, cu sediul tot în municipiul Constanţa, care este şi asociat unic. Administratorul firmei este Federico Bivona, cu cetăţenie italiană, născut la data de 20.07.1985, în Empoli, Italia. Firma are ca obiect de activitate „restaurante“.
 
În august 2014, ZIUA de Constanţa arăta că, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial, „Emilia Ştefănescu, Dragoş Ştefănescu şi societatea Prestige Hotel & Resort SRL, asociaţi în cadrul firmei Sunrise Orchid SRL, au hotărât, la data de 17 aprilie 2014, ca Emilia şi Dragoş Ştefănescu, mamă şi fiu, să se retragă din Sunrise Orchid SRL, cu cesionarea părţilor sociale către Prestige Hotel & Resort SRL“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Printre fondatori, unul dintre juraţii de la MasterChef Sunrise Orchid SRL, în atenţia judecătorilor de la Tribunalul Constanţa

07 Sep 2017 2921

Emilia şi Dragoş Ştefănescu s-au retras din firma Sunrise Orchid

21 Aug 2014 3681