Tribunalul Constanţa a dispus intrarea în insolvenţă a societăţii Darcon Grand Construct SRL

Încă o firmă din Constanţa a intrat în insolvenţă! Este vorba despre societatea comercială Darcon Grand Construct SRL.
 
Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa. Următorul termen a fost stabilit pentru data de 6 octombrie. Judecătorul sindic învestit cu soluţionarea cauzei este Oana Damian.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, „prin cererea introdusă pe rolul Tribunalului Constanţa la data de 23.06.2017 sub nr. 4178/118/2017, debitoarea Darcon Grand Construct SRL a învestit judecătorul sindic cu soluţionarea cererii de deschidere a procedurii insolvenţei reglementate de Legea 85/2014, iar prin declaraţia făcută conform art. 66, alin. 5 şi-a arătat intenţia de a intra în procedură simplificată“.
 
„În fapt, se relevă ca debitoarea se află în stare de insolvenţă întrucât nu a plătit obligaţiile către bugetul de stat şi mai multe persoane juridice de mai mult de 60 de zile. Astfel, din activitatea desfăşurată, debitoarea a realizat o perioadă profit, însă cifra de afaceri a scăzut treptat, în patrimoniul sau producându-se un dezechilibru financiar bazat pe lipsa de fonduri băneşti. Lipsa substanţială a fondurilor băneşti a dus la imposibilitatea achitării obligaţiilor scadente, în prezent datoriile ridicându-se la suma de 160.000 de lei, din cauza recesiunii evidente la nivelul lanţului comercial“, se mai arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 25 iulie, firma Darcon Grand Construct SRL are sediul social în municipiul Mangalia. Ca asociaţi persoane fizice apar Remus Florin Popa, născut la data de 13.11.1972, în localitatea Sfântu Gheorghe, Covasna, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 10%, şi Aurora Elena Popa, născută la data de 29 mai 1974, în Braşov, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%. Firma are ca obiect principal de activitate „lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii“.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.