Tribunalul Constanța amână dosarul în care Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL! Legături cu Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean

 
 
  • Alboram SRL are sediul social în Lumina, județul Constanța, și este controlată de Construcții Hidrotehnice SA, din Iași.
  • Printre asociații Construcții Hidrotehnice SA se află și Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.  
 
Tribunalul Constanța a fixat un nou termen de judecată în dosarul 736/118/2024 în care Primăria Lumina, din județul Constanța, solicită intrarea în insolvență a societății comerciale Alboram SRL!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, cauza a fost amânată pentru data de 11 mai 2024, pentru comunicarea înscrisurilor depuse la dosar.
 
Conform reprezentanților Primărei Lumina, Alboram SRL ar avea de achitat suma de aproximativ 92.000 de lei, taxe și impozite.
 
Despre Alboram SRL
 
Potrivit Registrului Comerțului, Alboram SRL este o societate care funcționează din anul 2002, cu sediul social în sat Lumina, comuna Lumina, șoseaua Tulcei nr.107A, județul Constanța. Firma și-a schimbat, în anul 2010, sediul din alt județ.
 
Asociat unic este Construcții Hidrotehnice SA, firmă cu sediul în Iași.
 
Administratorii societății din Lumina sunt Elena Grabovschi, Costel Moga, Alexandru Fetcu.
 

Potrivit codului CAEN, activitatea principală a societății constă în „Fabricarea altor produse din material plastic”.
 
Un punct de lucru secundar este înregistrat în Ovidiu, județul Constanța, pe strada Tulcei nr. 1.

 
Ca situație financiară, pe anul 2022, societatea a raportat o pierdere de 427.632 lei, cu o cifră de afaceri de 0 lei, fără salariați raportați.
 
Facem mențiunea că, potrivit Monitorului Oficial 5066 din 21 decembrie 2010, este menționată calitatea, la acea vreme, de asociat unic al Alboram SRL deținută de către Mihai Lupu, actualul președinte CJ Constanța (foto), care s-a retras ulterior, firma fiind preluată de Construcții Hidrotehnice SA.
 
În Monitorul Oficial cu numărul 71 din data de 8 ianuarie 2021, Consiliul de Administraţie a luat act de demisia lui Lupu Mihai, din funcţia de administrator al societăţii, de Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi din cea de Director general.
 
„Demisia survine ca urmare a situaţiei de incompatibilitate în care se află Lupu Mihai, în urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, când a fost ales în funcţia publică de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa”, se arată în extrasul din Monitorul Oficial.
 
Despre Construcții Hidrotehnice SA
 
Conform Registrului Comerțului societatea a fost înființată în anul 1991, cu sediul social în municipiul Iași, strada Toma Cozma nr. 13, județul Iași.
 
Asociați sunt Hades Petrol LDV SRL, firmă din Râmnicu Sărat, cu o cotă parte de 11,507%, Mihai Lupu, cu o cotă parte de 42,4482%, listă persoane fizice – 40,8995% și listă persoane juridice  - 5,1453%.
 
Administratori sunt Ioan Careja, Alexandru Fetcu, Silviu Viorel Holban și Titi Holban.
 
Activitatea principală, conform codului CAEN, este de „Construcții hidrotehnice”.
   
În 2023, compania SC Construcții Hidrotehnice SA Iași a câștigat lucrări și bani din achiziții publice în valoare de 5.347.064 lei.
 
Cifra de afaceri a Construcții Hidrotehnice Iași a fost în 2022 de 5.433.789 de lei, profitul de 75,069 lei la un număr mediu de 58 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!
 
 
A devenit președinte al Consiliului Județean Constanța cu 10.000 lei în conturi. Spațiu comercial, transformat în casă de vacanță. Mihai Lupu și-a publicat declarația de avere (DOCUMENTE)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

06 Feb 2024 2718