Un nou lot de firme din Constanța vor fi radiate din Registrul Comerţului

 
  • Informații complete și actualizate despre procesele de insolvență și de faliment din Constanța, puteți citi accesând categoria „Insolvențe firme“.
 
 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus închiderea procedurilor privind insolvenţele aplicate faţă de mai multe societăți comerciale din Constanța. Mai mult decât atât, tribunalul a dispus și radierea firmelor în cauză de la Registrul Comerţului!
 
Conform portalului instanțelor de judecată, societățile față de care s-a dispus închiderea procedurilor insolvenţei și radierea acestora din Registrul Comerţului sunt: Daiton-Levi SRL, DND Marketing SRL, Schmidt-Anghelova SRL, DM Rio Curier Rapid SRL și Schmidt-Anghelova SRL.
 
5078/118/2017 - Daiton-Levi SRL
 
Admite propunerea formulată de Lichidator Judiciar Cabinet Individual de Insolvenţă Grecu Nicola privind închiderea procedurii insolvenţei a debitoarei DAITON-LEVI S.R.L. În temeiul art.175 alin.(2) din Legea nr.85/2014, dispune: - închiderea procedurii insolvenţei debitoarei Daiton-Levi SRL. - radierea debitoarei Daiton-Levi S.R.L. din Registrul Comerţului. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea Lichidatorului Judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I. Executorie. Numai cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea realizată prin BPI.
 
 
Potrivit Confidas.ro, Daiton-Levi SRL avea sediul social în Medgidia, se ocupa de comerţul cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare și a fost condusă de Memedie Aiten (asociat unic).
 
5892/118/2017 - DND Marketing SRL
 
Dispune închiderea procedurii faţă de debitoarea DND Marketing SRL şi radierea acesteia din Registrul Comerţului. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea Administratorului Judiciar IORGU, PISARGEAC & ASOCIAŢII S.P.R.L. de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I. Executorie. Cu drept de apel în termen de 7 zile.

 
Potrivit Confidas.ro, DND Marketing SRL a avut sediul social în Constanţa, pe bulevardul I.C. Bratianu, s-a ocupat de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun și a fost controlată de Dochiu Carmen Angelica, asociat unic.
 

4957/118/2019 - DM Rio Curier Rapid SRL
 
Dispune închiderea procedurii faţă de debitoarea DM Rio Curier Rapid SRL şi radierea acesteia din Registrul Comerţului. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea Administratorului judiciar Dobrogea Insolvency IPURL de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I.
 
Potrivit Confidas.ro, DM Rio Curier Rapid SRL a avut sediul în municipiul Constanța, s-a ocupat de „alte activităţi poştale şi de curier“ și a avut-o ca asociat unic pe Dobre Magdalena.
 
345/118/2020 Schmidt-Anghelova SRL
 
Admite propunerea formulată de Lichidator Judiciar Mavrodin&Co Insolvency IPURL, privind închiderea procedurii insolvenţei a debitoarei Schmidt-Anghelova SRL. Dispune: - închiderea procedurii insolvenţei debitoarei Schmidt-Anghelova S.R.L. . - radierea debitoarei Schmidt-Anghelova S.R.L. din Registrul Comerţului. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea Lichidatorului Judiciar de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I. Executorie. Numai cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicarea realizată prin BPI.
 
Potrivit Confidas.ro, Schmidt-Anghelova SRL a avut sediul în localitatea Albeşti, județul Constanța, s-a ocupat de comerţul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi televizoarelor și a fost controlată de Schmidt Hans Georg Gerhard, cetățean german, asociat unic. 
 
448/118/2021 - Est Watch Distribution SRL 
 
Dispune închiderea procedurii faţă de debitoarea Est Watch Distribution S.R.L. şi radierea acesteia din Registrul Comerţului. În temeiul art.180 din Legea nr.85/2014, dispune descărcarea Administratorului Judiciar CII SIMA LAURA de orice îndatoriri şi responsabilităţi cu privire la procedură, debitoare şi averea ei, creditori, titulari de drepturi de preferinţă şi asociaţi. În temeiul art.179 din Legea nr.85/2014, hotărârea se notifică Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi tuturor creditorilor, prin publicare în B.P.I. Executorie.
 
Potrivit Confidas.ro, Est Watch Distribution SRL a avut sediul social în Constanța, s-a ocupat de comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, și a fost controlată de asociații Dobre Alexandru Andrei, cu 90 % din capital, și de Dobre Oana Monica, cu 10 % din capital.  
 
Informații complete și actualizate despre procesele de insolvență și de faliment din Constanța, puteți citi accesând categoria „Insolvențe firme“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Lista completă!
Judecătorii au decis! Mai multe firme din Constanța vor fi radiate din Registrul Comerţului

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ONRC Constanța pe locul 5 în topul județelor în care firmele au intrat în insolvență în anul 2023

29 Dec 2023 699

Romned Company SRL a intrat în insolvență!

19 Jul 2023 1500

Bălcescu Wind Farm SA a intrat în insolvență! A vrut să producă energie electrică din surse regenerabile la Stupina. Termen nou în dosar

16 Jul 2023 1489

Încă o firmă din Constanța a intrat în insolvență - Delta Force Construction SRL!

12 Jul 2023 1370

Sute de contracte publice Geocor Trade Imp-Exp SRL, din Constanța, a intrat în insolvență!

12 Jul 2023 1577

Romned SA în insolvență! Judecătorii au stabilit un nou termen în proces

11 Jul 2023 1781

Oficial! Pescăria Populară, din Năvodari, a intrat în faliment!

04 Jul 2023 1583

Tara Confection SRL ar putea intra în insolvență! Firma a avut contracte publice

25 Jun 2023 1414

Pescăria Populară, din Năvodari, ar putea intra în faliment!

18 Jun 2023 1794

Oficial! Lenix Trading SRL, controlată de Ionel Hașoti, a intrat în insolvență!

14 Jun 2023 1692

Captarea, tratarea și distribuția apei Cum a intrat în faliment Aqua Valea Teilor SRL, firmă controlată de Primăria Valea Teilor, din Tulcea! Povestea oficială din instanță!

07 Jun 2023 2323

Casa Dobrogeană și Grădina de Vară Finanțele Publice din Constanța cer insolvența Litoral Casa Dobrogeană SRL, din Satul de Vacanță!

06 May 2023 1820

Se vând bunurile Clubului Sportiv Asociatia Axiopolis Sport Cernavodă!

05 May 2023 1484

Este oficial! Faliment de răsunet la Tribunalul Constanța!

04 May 2023 13633

Fundaţia Menthor a intrat în insolvență! Decizia, contestată

25 Apr 2023 1360