Victorie în instanță pentru omul de afaceri Sorin Strutinsky! Decizia care i-ar putea aduce aproape 300.000 de lei

 
 
  • Ideea Contrast SRL îi are ca asociați pe Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, dar și pe Marius Petre Săvulescu.
  • Recent, Tribunalul a decis obligarea MG Activ Insolvency SPRL administrator judiciar al debitoarei SC Ideea Contrast SRL la modificarea tabelului preliminar al creanțelor debitoarei în sensul înscrierii creditorului Gabriel Sorin Strutinsky cu o creanță redusă la suma de 298.000 lei.
 
Victorie în instanță pentru omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, aflat în prezent într-un penitenciar din Italia! Tribunalul Constanța a luat recent o decizie care i-ar putea aduce afaceristului aproape 300.000 de lei. 
 
Conform portalului instanțelor de judecată, Tribunalul Constanța a decis – în dosarul prind insolvența societății comerciale Ideea Contrast SRL -, modificarea tabelului preliminar al creantelor debitoarei în sensul inscrierii creditorului Gabriel Sorin Strutinsky cu o creanță redusă la suma de 298.000 lei.
 
Ideea Contrast SRL îi are ca asociați pe Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, pe omul de afaceri Gabriel Sorin Strutinsky, dar și pe Marius Petre Săvulescu.
 
Oficial   
 

Solutia pe scurt: Hot/ 23 .11.2022 Admite în parte contestația formulată de contestatoarea DGRFP-AJFP Constanța în contradictoriu cu intimatul MG Activ Insolvency SPRL administrator judiciar al debitoarei SC Ideea Contrast SRL și creditorul Strutinsky Gabriel Sorin. Obligă intimatul MG Activ Insolvency SPRL administrator judiciar al debitoarei SC Ideea Contrast SRL la modificarea tabelului preliminar al creanțelor debitoarei SC Ideea Contrast SRL în sensul înscrierii creditorului Strutinsky Gabriel Sorin cu o creanță redusă la suma de 298.000 lei. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Apelul se depune la Trbunalul Constanța.   

 
Ideea Contrast SRL se află în insolvență din octombrie 2021.
 
Gabriel Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv, la Constanța, la începutul lunii iulie 2020 la o pedeapsă de zece ani și opt luni de închisoare, sentința fiind definitivă și executorie.
 
Într-un alt dosar (Polaris) Strutinsky a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea a 2 infracțiuni de complicitate la luare de mită.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și
 
Conpress Group SRL, cu asociaţi Mazăre, Strutinsky, Nicuşor Constantinescu, la judecată cu Ideea Contrast SRL, cu asociați, Mazăre, Nicuşor, Strutinsky
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Municipiul Constanta cere aproape 40 de milioane de euro de la inculpații din dosarul Polaris! Judecătorii Curții de Apel, în pronunțare

29 Sep 2023 1824

Dosarul în care omul de afaceri Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv nu se va rejudeca!

20 Sep 2023 874

Decebal Făgădău, achitat în dosarul terenurilor din Portul Tomis! Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanța (DOCUMENT)

12 Sep 2023 805

Soti Cable Neptun SRL, pe care funcţiona Neptun TV Constanţa, scoate la vânzare mai multe bunuri!

30 Aug 2023 1026

Dosarul Dănuţ Căpăţînă - Sorin Strutinsky, la Curtea de Apel Constanța! S-a fixat primul termen în apel

28 Jul 2023 797

Moștenitorii lui Mihail Cârciog solicită falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia!

18 Jul 2023 1477

Amânare de pronunțare în dosarul terenurilor din Portul Tomis! Judecătorul Gabriel Mustaţă mai are nevoie de câteva zile

27 Jun 2023 1014

Fosta soție a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky a încheiat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENTE)

24 Jun 2023 2745

Ce decizie a luat tribunalul în dosarul privind falimentul Telegraf Advertising SRL (fosta Conpress Construct)

20 Jun 2023 1269

Tribunalul Constanța a confirmat planul de reorganizare a activităţii Ideea Contrast SRL

27 May 2023 1586

Clubul de Volei Municipal Tomis Constanţa, în faliment! Procesul merge mai departe

15 Feb 2023 1427

Veste proastă pentru Municipiului Constanța! Miza, aproape 40 de milioane de euro

30 Jan 2023 1879

Insolvența Ideea Contrast SRL merge mai departe la tribunal! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

22 Jan 2023 1701

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind reorganizarea judiciară a Xenoti SRL, ce deține Hotelul Flora, din Mamaia!

18 Jan 2023 1406

Consiliul Local și Municipiul Constanţa, obiecțiuni la raportul de expertiză în dosarul terenurilor din Portul Tomis!

21 Nov 2022 1954