Inspectoratul de Poliţie Al Judeţului Constanţa - buletin de presă

Minora urmărită naţional a fost depistată de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Limanu

La data de 25 iunie a.c., ora 10.30, poliţiştii din cadrul Postului de Politie Limanu au depistat şi identificat, pe plaja, din localitatea Vama Veche, o minoră, în vârstă de 16 ani, care figura ca fiind urmărită naţional pentru dispariţia de la domiciliu, din data de 18 iunie a.c., nefiind victima vreunei infracţiuni.
Aceasta este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliul din judeţul Maramureş.
Minora a fost predată reprezentanţilor unui adăpost pentru minori, din Constanţa, pentru a fi preluată de către familie.   

Cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi distrugere

La data de 25 iunie a.c., ora 00.25, poliţiştii din Medgidia, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat, din Medgidia, judeţul Constanţa,  aflându-se pe bulevardul Independenţei, lucrând ca taximetrist, ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută, care i-ar fi distrus paravântul portierei, din partea stânga-spate de la autovehicul.
Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, oamenii legii au depistat şi identificat persoana bănuită de agresiune ca fiind un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Siliştea, care se afla în stare de ebrietate.
Aceasta a fost imobilizată, încătuşată şi condusă la sediul Poliţiei Municipiului Medgidia, cu autoturismul din dotare, iar, pe traseul de deplasare, a devenit agresivă,  muşcându-l de degetul mare, de la mâna stângă  pe unul dintre poliţiştii care îl însoţeau.
Cele două persoane vătămate s-au deplasat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, în vederea examinării medico-legale pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor.
Persoana în cauză este cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi distrugere.
Acţiune a poliţiştilor Secţiei 3
La data de 25 iunie a.c., în intervalul orar  07.00-08.00, poliţiştii  Secţiei 3, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor ilicite de comerţ.
Astfel, au fost legitimate 13 persoane şi atenţionate 3, fiind aplicate totodată, 5 sancţiuni contravenţionale  întrucât nu au fost respectate unele norme privind convieţuirea socială, ordinea şi liniştea publică şi cele privind protejarea populaţiei  împotriva unor acte de comerţ ilicit, în valoare de 1800 de lei.
Totodată, au fost confiscate şi 380 de ţigarete .       

Depistat în flagrant de către oamenii legii

La data de 26 iunie a.c., ora 02.00, patrulele mixte de siguranţă publică, formate din poliţişti ai Secţiei 2 şi  jandarmi au surprins, în flagrant, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Constanţa, care pătrunsese în interiorul unui magazin, de unde a sustras un televizor LCD.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate, totodată, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii constănţeni
În urma investigaţiilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 4, aceştia au identificat un minor, în vârstă de 12 ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, care la data de 25 iunie a.c., ar fi pătruns în interiorul locuinţei unei persoane, din municipiul Constanţa şi i-ar fi sustras mai multe bijuterii din aur, în valoare totală de 7.000 de lei.
Cercetările continuă cu minorul în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 


De asemenea, poliţiştii din staţiunea Eforie cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Eforie Nord, care la data de 14 iunie a.c., i-ar fi sustras colegului de apartament, suma de 1.500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii  din cadrul Postului de Poliţie Cobadin, aceştia au identificat 3 minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, bănuiţi de faptul că, la data de 21 iunie a.c., ar fi pătruns în interiorul locuinţei unei persoane, din localitate, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
Cei trei minori sunt cercetaţi în stare de libertate, prejudiciul produs fiind recuperat şi predat persoanei vătămate.

Evenimente rutiere

La data de 25 iunie a.c., ora 20.30,  B. R. a condus un autovehicul pe Şoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman, spre gară, iar in faţa unui hotel, din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în mers şi a neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar, pe care îl proiectează spre înainte, unde intră în coliziune cu un alt autovehicul, oprit pentru a vira către stânga.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului primului autovehicul lovit.

La data de 25 iunie a.c., ora 15.30, R. I., în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autovehicul pe DN 39, în localitatea Agigea.
Persoana în cauză este cercetată sub aspectul conducerii unui autovehicul pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice.

La data de 17 iunie a.c., ora 10:30, I. C. a condus un autovehicul pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
Persoana în cauză este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Infotrafic Vremea rea închide porturile de la Marea Neagră!

25 Mar 2024 384

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 06-20

21 Mar 2024 276

Atenție șoferi! Un transport agabaritic va circula pe ruta Comes Săvinești - Năvodari

17 Mar 2024 558

UPDATE Accident rutier mortal pe autostrada A 2 București-Constanța!

16 Mar 2024 1323

IGPR Acțiuni pentru combaterea criminalității organizate (VIDEO)

16 Mar 2024 414

UPDATE. Accident rutier în Tulcea. Doi elevi răniți în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz școlar

15 Mar 2024 534

Știri Constanța UPDATE. Accident rutier grav la ieșire din Băneasa către Ion Corvin! Un pieton a murit

13 Mar 2024 1456

Centrul Infotrafic Autostrada A2 București-Constanța și alte artere rutiere. Situația traficului în această dimineață

13 Mar 2024 374

Trafic restricționat pentru efectuare de lucrări, pe Autostrada A2

26 Feb 2024 506

Atenție șoferi! Patru transporturi agabaritice vor circula în orele următoare pe drumuri din județul Constanța

25 Feb 2024 1296

Trafic oprit pe DN 22 Constanța – Tulcea. Ce s-a întâmplat ?

24 Feb 2024 4763

Centrul Infotrafic Porniți la drum? Aflați cum se circulă în această dimineață pe autostrada A2 București-Constanța

14 Feb 2024 456

Amenzi aplicate de polițiști în porturile maritime și fluviale! Ce nereguli au constatat în județul Tulcea

04 Feb 2024 585

Activități ale polițiștilor de la transporturi pe anul 2023. Iată ce au constatat în județul Constanța

03 Feb 2024 614

Centrul Infotrafic Un transport agabaritic va ajunge în Portul Constanța. Iată ce traseu are

01 Feb 2024 763