Situaţia intervenţiilor pompierilor militari la ora 14.00

 Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al judeţului Constanța  intervine cu 8 autospeciale, 2 motopompe şi 2 drujbe deservite de 28 subofițeri operativi.
          Astfel, Secţia de Pompieri Mangalia intervine pentru scoaterea apei din subsoluri şi locuinţe în patru locaţii, respectiv: străzile Oprea Cruşoveanu, 1 Mai nr. 25, Ioan Mecu nr. 49 şi strada Gheorghe Ţuţuianu din staţiunea Venus.
          Două echipaje ale Staţiei de Pompieri Tuzla intervin pentru scoaterea apei din subsolul unui bloc tip ANL din localitatea Schitu şi respectiv pentru scoaterea apei din subsolul Sanatoriului Balneoclimateric Techirghiol. În această ultimă locaţie exista riscul ca apa să ajungă în încăperea centralei termice.
          Echipajele Detaşamentului de Pompieri Constanţa-Port au intervenit pentru scoaterea apei din subsolul Casei Speranţei din zona km 4-5, iar în prezent scot apa din subsolul Grădiniţei nr. 33 din acelaşi cartier.
          În acest moment mai sunt solicitări de la o policlinică şi de la Herghelia din Mangalia, unde sunt subsoluri inundate, ambele fiind în aşteptare până la încheierea intervenţiilor aflate în desfăşurare pe raza teritorial administrativă a Municipiului Mangalia.     
 
          În funcţie de evoluţia situaţiei meteorologice şi a celei operative înregistrate în judeţul Constanţa, vom reveni cu noi date şi informaţii.
 
Pentru orice situaţie de urgenţă apelaţi Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declaratie de presa a viceprim-ministrului Gabriel Oprea avand ca tema situatia interventiilor efectivelor

30 Jul 2014 1024