Elev constănţean din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, în practică de vară la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Timp de şase săptămâni, în perioada, 8 iunie – 17 iulie a.c., un constănţean, elev al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, se pregăteşte să devină jandarm alături de viitorii colegi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Cristian N., un elev din anul I al Şcolii Militare de Subofiţeri „ Petru Rareş” Fălticeni, desfăşoară pe durata acestei veri, un stagiu de pregătire ce constă în activităţi practice, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.
Timp de şase săptămâni, acesta va fi îndrumat de jandarmi cu experienţă, în cadrul unui program de tutelă profesională şi va participa efectiv la misiunile pe linia ordinii şi siguranţei publice, ce revin subunităţii unde a fost repartizat.
Scopul acestui stagiu de practică este de a aprofunda cunoştinţele teoretice obţinute în anul de învăţământ încheiat, perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la executarea misiunilor şi dezvoltarea capacităţii de a acţiona împreună cu colegii săi, în cadrul dispozitivelor de ordine publică.
La sfârşitul celor şase săptămâni, elevul va fi apreciat în ceea ce priveşte întreaga activitate desfăşurată împreună cu jandarmii constănţeni. Cristian N. speră ca munca pe care o depune să fie una calitativă şi eficientă iar la sfârşitul anului viitor să fie repartizat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție, români! S-a schimbat ora

29 Mar 2020 2018

Parlamentul European a decis. Când se va renunța la trecerea la ora de vară

26 Mar 2019 1959

centrulnatura.ro Vine primăvara

07 Mar 2019 2258

Ora de vară 2018. Când se va trece la ora de vară. Parlamentul va discuta această problemă. Se ia in calcul să nu se mai schimbe

03 Mar 2018 6329

Practică de vară la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Un elev de la Şcoala Militară de Subofiţeri Fălticeni se pregăteşte să ajungă jandarm

11 Jun 2015 2755

Diana Irena Belbiţă şi Cătălin Căşaru „Prinţesa Războinică“ este prietena unui luptător de top din Constanţa (galerie foto)

18 Sep 2014 15164

Proiectul experimental Calup nu va fi pus în practică în 2014 Uşile Cazinoului din Constanţa rămân închise (galerie foto)

18 Jul 2014 2267