Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor

Jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa., organizează o acţiune al cărei obiectiv este refacerea rezervelor de sânge, atât de necesar salvării de vieţi omeneşti, în condiţiile în care, în ultima perioadă de timp, numărul donatorilor a scăzut.
În baza parteneriatului dintre Jandarmeria Constanţa şi Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, peste 30 de jandarmi au ales să dedice o zi din viaţa lor pentru a  dona sânge, duminică 14 iunie a.c., la sediul instiuţiei amintite anterior, în scopul completării rezervelor, sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente. Comandanţii celor două structuri de ordine publică din judeţ vor fi primii care vor dona sânge.
Această acţiune este prilejuită de Ziua Internaţională a Donatorilor de Sânge, care se aniversează în fiecare an, în data de 14 iunie.
Şi în anii precedenţi, sute de jandarmi au fost implicaţi în astfel de acţiuni umanitare, astfel încât, la nivelul instituţiei, s-a creat o tradiţie în ceea ce priveşte acest demers.
Jandarmii constănţeni lansează un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat acestor acţiuni umanitare, în scopul acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate, la vreme de grea încercare, de suferinţă şi de nevoie.
Prin astfel de acţiuni, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat. Este, în fond, un gest firesc, de normalitate.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jandarmii tulceni și constănțeni au participat la acțiunea „Donează sânge! Salvează o viață!”

07 Oct 2021 1300

Criză de sânge la Spitalul Judeţean Jandarmii constănţeni au mers astăzi să doneze la Centrul de Transfuzii (galerie foto)

20 Aug 2016 1876

Poliţiştii şi jandarmii constănţeni donează sânge

13 Jun 2015 1990