AEROMANIA te invita pe plaja Mangalia sau la Aeroportul Tuzla

Sambata si duminica, 13-14 iunile, iubitorii de aviatie, muzica, recorduri si performanta sunt invitati de Primaria Municipiului Mangalia si Aeroportul Tuzla, la cea mai plina de efecte editie AEROMANIA de pana acum. Intre orele 10-12.oo acrobatia se va desfasura deasupra plajei din Mangalia, iar incepand cu orele 16.oo, spectacolul de aviatie, completat cu multa muzica, un „hangar talk” si „hangar party”, se muta la aeroport.
 
Echipa care v-a oferit, in fiecare vara, evenimente ca Fly In, Aeromania, Aero Grand Prix sau Worlds Elite Aerobatic Formula, pregateste, cu sprijinul autoritatilor locale din Mangalia, cel mai mare spectacol de aviatie pe litoral.
Din zona plajei Laguna – de langa portul turistic, airshowul va putea fi urmarit din orice punct pe aproximativ un kilometru de-a lungul tarmului. Se vor succeda acrobatiile Iakarilor, demonstratiile celebrilor Jurgis Kairys (multiplu campion mondial de acrobatie si inventator al unor manevre aviatice) si momentul de acrobatie al Iakarilor cu Jurgis Kairys – numit „Air Bandits”, Ali Ozturk (cu biplanul sau, Pitts), Francesco Fornabaio – campionul Italiei la acrobatie, Luca Bertossio – campionul mondial la planorism, zboruri in formatie cu avioanele si elicopterele REGIONAL AIR SERVICES.
 
Combinand un airshow de exceptie, un festival de muzica si o petrecere aniversara, Aeroportul Tuzla, cu sprijinul autoritatilor din Mangalia, vine cu o propunere neobisnuita de spectacol.
La Tuzla, Mihai Margineanu – elev al scolii de pilotaj REGIONAL AIR SERVICES – va incerca sa isi convinga instructorii si publicul ca are succes si cu muzica si cu aviatia. Il vor acompania, cu prietenie, muzicieni celebri: Zdob si Zdub, Platonic, Taxi, Parazitii si altii, pe o scena asezata in fata hangarului, asa cum sta bine unui aeroport. In spatele lor, pilotii, parasutistii si parapantistii vor incerca, in acelasi timp, sa le fure faima! Pe ritmurile trupelor preferate publicul va putea urmari lansari de parasutisti, incepand cu orele 16.30, va putea face zboruri de agrement si salturi cu parasuta (intre orele 17.oo – 18.oo) si va urmari spectacolul de acrobatie. O trecere cu AN2-ul, cu apa, care pregateste momentul „Air Bandits” si, desigur, punctul culminant al oricarui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (de la 19.3o) cu efecte pirotehnice in aer (pe aripile avioanelor) si la sol!
 
Pentru ca implineste 15 ani de munca dedicata in aviatie, pentru ca de anul acesta va fi un aeroport deschis traficului international cu punct de frontiera si vama, pentru ca desi are o pista de iarba a ajuns la 16500 de pasageri pe an, pentru ca a reusit sa aiba succes din intreprinderi extrem de dificile si continua sa lupte, REGIONAL AIR SERVICES, proprietara Aeroportului Tuzla – ramane alaturi de fanii sai in 2013, cu noi si placute surprize.
Vor participa la Aeromania Asociatia Motociclistilor din Romania, cei care iubesc motoarele, viteza si indrazneala, John Balon, pentru ca nu putea lipsi un balon cu aer cald si Asociatia Litoral – pentru ca evenimentul este dedicat si turistilor si pentru ca si Asociatia are planuri mari pentru a face litoralul romanesc mai atragator.
Intrarea publicului este, si de data aceasta, libera si incurajata de autobuzele RATC, care vor aduce in fiecare zi doritorii din Constanta, gratuit pana la aeroport.
Pentru publicul de toate varstele, echipa de la Regional Air Services a pregatit diverse atractii: standuri de aviatie, motociclete, ciocolata, inghetata, degustari vinuri si spatiu de joaca pentru copii.
Evenimentul AEROMANIA 2013 este sprijinit de oameni deosebiti, care cred ca o Romanie mai frumoasa este una in care se aplauda performanta si bunul gust: MOL, Astra – asigurare-reasigurare, Monsson Group, ANA Hotels, ALKA, Ciuc, El Campo, Kafea.ro, Domeniile Ostrov, Alcovin Macin.
Ne vor ajuta sa ne facem auziti: Antena 3, Academia Catavencu, Romania Libera, Tabu, Neptun Tv, Discovery Channel, Radio Vacanta, Radio Constanta, Aviatia Magazin si altii.
Invitatii speciali pot fi intervievati in fiecare zi incepand cu ora 16.oo, la aeroportul Tuzla.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis în apropierea Muzeului de Artă. Un autoturism, implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

20 Mar 2024 1735

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Grupul de spitale MEMORIAL din Turcia deschide birou de reprezentanță la Constanța

18 Mar 2024 546

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 3850

Știri Constanța azi O mașină s-a răsturnat la Cumpăna! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1491

UPDATE. Pompierii intervin în cartierul Faleză Nord din Constanța! Arde un apartament (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1731

Un doc s-a scufundat în Portul Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1384

UPDATE Percheziții DNA la Primăria Capitalei!

15 Mar 2024 469

Florin Salam, reținut pentru 24 de ore pentru înșelăciune. Detalii din anchetă (VIDEO)

14 Mar 2024 882

UPDATE Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța

12 Mar 2024 1101

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 585

Editorial Pentru o minte bogată și o inimă deschisă. Importanța delectării în lectură

10 Mar 2024 623

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier în Medgidia! Două autoturisme implicate

01 Mar 2024 884

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 739

Știri Constanța Accident rutier în zona la Hanul Piraților!

29 Feb 2024 848