Andreea Raicu a creat in exclusivitate pentru Designers for Kids prima sa colectie de haine pentru copii

Andreea Raicu a lansat astazi, 10 iunie 2013, in exclusivitate o mini-colectie de haine pentru fetite, in colaborare cu magazinul online Designers for Kids.
Piesele pentru micile fashioniste – rochite, fuste si sacouri - sunt moderne, elegante si in acelasi timp isi pastreaza linia lejera specifica varstei, fiind realizate din materiale naturale si confortabile.

“Mi-a facut o mare placere sa lucrez la aceasta mini-colectie de haine pentru copii in cadrul proiectului Designers for Kids. M-au inspirat materialele fine si fluide si am ales sa folosesc bulinele pentru ca mi se par cele mai vesele motive pentru fetite. Nu le-am ales numai pentru ca sunt la moda, ci si pentru ca in amintirile mele, copilaria este strans legata de rochitele cu buline pe care le purtam cu atata bucurie. Pentru mine, bulinele au ramas asociate in mod direct cu veselia, joaca, gingasia, finetea. Inseamna feminitate si recunosc ca imi place sa vad fetite imbracate frumos, cochete si atente inca de mici la hainele pe care le poarta. Sunt piese vestimentare comode, simple, usor de purtat, in care fetitele se pot misca in voie. Am limitat paleta cromatica la alb, rosu si bleumarin, culori ce pot fi combinate cu alte nuante copilaresti, vesele si sper sa vad cat mai multe fetite bucurandu-se de ele. Am apreciat proiectul Designers for Kids inca de la lansare, nu numai pentru grija si atentia cu care a recreat universul copilariei, ci si pentru implicarea sociala. Faptul ca 10% din suma platita pe fiecare hainuta merge la organizatia Mia's Children pentru a imbraca un alt copil fara posibilitati m-a entuziasmat si reprezinta unul dintre motivele pentru care am creat aceasta colectie”, a declarat Andreea Raicu.

Designers for Kids este unicul proiect de fashion Made in Romania dedicat copiilor ce aduna pe platforma de vanzare online www.designersforkids.ro colectii speciale pentru cei mici realizate de designeri romani. Piesele vestimentare si accesoriile disponibile pe www.designersforkids.ro sunt potrivite atat tinutelor de zi, cat si pentru ocazii festive. In plus, in functie de sezon, pe pagina magazinului online, dar si pe pagina de Facebook www.facebook.com/DesignersForKids sunt anuntate promotii atractive pentru piesele vestimentare si accesoriile de colectie create de designeri romani.
Sunt deja disponibile colectiile semnate de George Neagu, Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo si Zaysha.

Fotografiile pentru aceasta colectie au fost realizate de Andreea Retinschi: http://delirium.ro/; https://www.facebook.com/AndreeaRetinschiPhotography

Conceptul Designers for Kids este unul generos, avand si o latura sociala. Mai exact, la fiecare articol achizitionat de la Designers for Kids, 10% din suma este redistribuita catre organizatia Mia’s Children. Orice hainuta sau accesoriu cumparat de la Designers for Kids imbraca si un copil de la Mia’s Children. In curand, acest proiect va include si alte organizatii care vor fi sustinute de Designers for Kids.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati www.designersforkids.ro sau sa o contactati pe Raisa Beicu, raisa.beicu@shakeadvertising.ro.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis în apropierea Muzeului de Artă. Un autoturism, implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

20 Mar 2024 1739

Horoscop pentru marți, 19 martie 2024. O zi minunată pentru a stabili călătorii profesionale pentru unii nativi

19 Mar 2024 603

Grupul de spitale MEMORIAL din Turcia deschide birou de reprezentanță la Constanța

18 Mar 2024 546

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 3850

Știri Constanța azi O mașină s-a răsturnat la Cumpăna! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1491

UPDATE. Pompierii intervin în cartierul Faleză Nord din Constanța! Arde un apartament (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1731

Un doc s-a scufundat în Portul Constanța (FOTO+VIDEO)

16 Mar 2024 1384

UPDATE Percheziții DNA la Primăria Capitalei!

15 Mar 2024 470

Florin Salam, reținut pentru 24 de ore pentru înșelăciune. Detalii din anchetă (VIDEO)

14 Mar 2024 882

UPDATE Accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța

12 Mar 2024 1102

Horoscop pentru luni, 11 martie 2024. Dorința de comunicare este mare pentru una dintre zodii

11 Mar 2024 586

Editorial Pentru o minte bogată și o inimă deschisă. Importanța delectării în lectură

10 Mar 2024 624

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier în Medgidia! Două autoturisme implicate

01 Mar 2024 884

UPDATE Accident rutier în localitatea Cumpăna, județul Constanța. O persoană, rănită

29 Feb 2024 741

Știri Constanța Accident rutier în zona la Hanul Piraților!

29 Feb 2024 849