Autocurat.ro lansează servicii de "car valeting" Maşini "toaletate", alimentate şi verificate în timp ce posesorii sunt la serviciu

 Bucureşti, 28 martie 2013 – Autocurat.ro lansează serviciile de "car valeting", prin care, în timp ce posesorii sau utilizatorii maşinilor sunt la serviciu, vehiculele lor sunt preluate pentru a fi spălate, alimentate cu combustibil și a li se face o verificare tehnică de rutină, fiind readuse ulterior în parcarea din care au fost luate, "gata de plecare".
AutoCurat.ro (juridic Autocurat Flote Auto SRL) este o rețea de spălătorii auto în întreaga țară, care furnizează servicii pe bază de abonament, numai companiilor (persoanelor juridice). AutoCurat.ro a fost lansată în anul 2011, ca o extindere a serviciilor oferite companiilor de către S.A.S Grup, liderul pieţei soluţiilor de monitorizare a flotelor auto prin GPS.
"Serviciile de valeting vor veni în întâmpinarea angajaţilor şi managerilor care sunt ocupaţi peste zi şi pentru care este greu să îşi mai aloce încă aproape o oră pe drumul spre casă pentru a-şi spăla maşina, a-i face plinul și a se îngriji de aceasta. În plus, angajaţii AutoCurat.ro care prestează aceste servicii de valeting au cunoştinţe mecanice şi pot efectua o verificare tehnică primară a vehiculelor", a arătat Adrian Dinu, director general S.A.S Grup. Serviciile de valeting vor fi lansate oficial începând cu data de 1 aprilie a.c.
AutoCurat.ro presteaza deja și servicii de detailing, avand staţii mobile care se pot deplasa la sediile companiilor. Detailingul se realizează cu cele mai performante aparate de curăţare cu aburi.
AutoCurat.ro are o reţea de peste 200 de spălătorii cu care colaborează: acestea își păstrează autonomia și, în plus, furnizează servicii pentru flotele auto. "Iniţial aveam de gând să extindem reţeaua la peste 500 de spălătorii, dar practica a dovedit că nu a fost nevoie: majoritatea companiilor cărora ne adresăm- care au flote cu un număr semnificativ de maşini- se află în oraşele mari din ţară, aşa încât ne-am concentrat asupra marilor orașe şi împrejurimilor acestora în care sunt locate flotele clienților nostri. Pe viitor vom dezvolta rețeaua acolo unde clienții noștri o vor cere", a precizat Adrian Dinu.
În reţeaua Autocurat.ro sunt 24 spălătorii în Bucureşti, 11 în județul Prahova, 7 în Argeş, 8 în Vâlcea, 6 în Braşov, iar în marile orașe se regăsesc în medie 3-4 spălătorii afiliate.
Companiile care sunt clienţi ai Autocurat.ro plătesc o singură factură ce acoperă toate spălările vehiculelor din flotă, în toată țara, pe o anumită perioadă de timp, de obicei lunar. Acest mod de lucru simplifică foarte mult lucrurile, în comparaţie cu decontarea spălărilor fiecărui vehicul pe bază de bon fiscal şi, în plus, oferă managerilor un control mai mare asupra acestui tip de cheltuieli. Serviciile de car valeting vor funcționa în același sistem.
 
 
*****
 
Despre S.A.S Grup
 
Compania S.A.S GRUP, constituită în 2002, are ca obiect de activitate atât dezvoltarea şi implementarea sistemelor integrate de supraveghere şi urmărire autovehicule prin satelit, cât şi executarea de software în domeniu. În urmă cu 5 ani, S.A.S GRUP a introdus pe piaţa românească sistemul profesional de urmărire şi supraveghere din satelit a flotelor auto prin intermediul unei soluţii AVL- Automatic Vehicle Location (în România soluţia AVL este mai cunoscuta sub numele de “sistem GPS”).
Compania S.A.S GRUP este lider pe piata sistemelor profesionale de localizare vehicule prin AVL. Circa 700 de companii utilizează tehnologia AVL (sistem GPS) - S.A.S Grup, fiind montate peste 11.000 de unităţi.
Datele furnizate de echipamentele GPS sunt transferate cu ajutorul soluţiilor de transfer de date Orange, cu tehnologie de ultimă oră, performanţe remarcabile şi largă acoperire.

În parteneriat cu firma Wizrom Software, S.A.S Grup a dezvoltat un sistem integrat de routare şi raportare a abaterilor faţă de traseele planificate/ precalculate ale unei flote auto. Sistemul de routare furnizat de Wizrom Software permite automatizarea distributiei sau livrărilor, precum şi stabilirea rutelor de parcurs optime de către vehiculele din flota auto; ulterior, solutia S.A.S GRUP evidentiază în timp real abaterile faţă de rutele programate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.