Veste bună pentru consultanţii Oriflame Facturile Oriflame pot fi plătite acum şi prin terminalele PayPoint

Bucureşti, 06 noiembrie 2012: De acum, consultanţii Oriflame pot plăti facturile mai uşor, mai rapid şi fără niciun comision, prin terminalele PayPoint instalate în magazine de proximitate. Serviciul este disponibil în toate magazinele partenere PayPoint din întreaga ţară, semnalate prin sigla galbenă.

Modalitatea de plată a facturilor prin sistemul PayPoint este simplă, comodă şi sigură. Consultantul Oriflame trebuie doar să vină cu factura în cel mai apropiat magazin în care se găseşte un terminal PayPoint; vânzătorul scanează codul de bare de pe factură, iar terminalul transmite tranzacţia în serverele PayPoint, unde este procesată în doar câteva secunde. Dupa ce terminalul confirma efectuarea tranzacţiei, consultantul achită în numerar valoarea facturii şi primeşte pe loc un exemplar al chitanţei cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, furnizorul, etc).

Beneficiile plăţii facturilor prin terminalele PayPoint sunt următoarele: siguranţa şi rapiditatea tranzacţiei, flexibilitatea sporită datorată programului de lucru prelungit al punctelor de plată (multe puncte PayPoint sunt deschise de dimineaţa devreme până seara târziu, 7 zile pe săptămână) şi distanţei mici până la acestea, comisionul zero şi posibilitatea de plată a mai multor facturi într-un singur loc.

Despre parteneriatul cu PayPoint, Bogdan Bulumete, Director Financiar Oriflame Romania a declarat „În parteneriatul cu PayPoint mizăm în primul rând pe siguranţa serviciilor şi pe acoperirea foarte bună a reţelei de comercianţi în toată ţara. Ne bucurăm că le putem oferi consultanţilor Oriflame posibilitatea de a plăti acum facturile în magazinele lor de proximitate unde există un terminal PayPoint. Este o modalitate rapidă, comodă şi sigură şi suntem încrezători în înregistrarea celor mai bune rezultate prin această colaborare."

***

Despre PayPoint România

În România, PayPoint şi-a lansat oficial serviciul de plată a facturilor în numerar sub brand propriu în august 2008 şi şi-a extins portofoliul de clienţi prin semnarea de parteneriate cu o serie de companii din diferite sectoare. În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint numără peste 6.800 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 48 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare, dintre care 39 sunt contracte pentru servicii de colectare plăţi. Astfel: sectorul de plăţi pentru utilităţi - GDF SUEZ Energy România, E.ON Gaz Distribuţie, E.ON Energie România, E.ON Moldova Distribuţie, Petrom Distribuţie Gaze, Congaz, Enel Energie, Enel Energie Muntenia, Electrica Furnizare Transilvania Nord, Electrica Furnizare Transilvania Sud, Electrica Furnizare Muntenia Nord, Apa Nova Bucureşti, ApaVital Iaşi, Aquatim, CEZ Vânzare, Gaz Sud, Grup Dezvoltare Reţele, Wirom Gaz, Hargaz, Raja Constanţa, C.R.A.B., Apa Canal Ilfov, Compania de Apa Buzau; sectorul de telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu - Vodafone România, Cosmote România, Orange România, Romtelecom, UPC România, Zapp, Akta TV, NextGen Communications, Sectorul financiar-bancar - Allianz-Tiriac Asigurări, Citibank România, EOS KSI România, Garanti Credite de Consum, Patria Credit, UniCredit Consumer Financing, Campion Broker Asigurare, Top Factoring.

PayPoint oferă, de asemenea, servicii complete de încărcare electronică a cartelelor preplătite pentru toţi jucătorii din industria de telefonie mobilă care furnizează acest tip de produs (Cosmote, Orange, Vodafone şi Zapp), precum şi servicii de încărcare electronică pentru operatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de Internet, printre care se numără Nobel şi Worldtelecom (Number One). Pentru Focus Sat, PayPoint oferă servicii de eliberare de vouchere cu coduri electronice pentru utilizatorii de servicii preplătite de tip DTH (Direct-To-Home).

Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, permiţând astfel clienţilor să trimită sau să primească bani atât din afara ţării, cât şi de pe teritoriul României

Despre Grupul PayPoint

PayPoint este un important operator internaţional de plăţi, oferind servicii cu valoare adăugată. Dintre sectoarele acoperite se pot aminti: utilităţi, telecom, media, retail, transport, comerţ electronic, servicii financiare. Compania procesează anual peste 650 milioane de tranzacţii în valoare de peste 12 miliarde de lire sterline pentru peste 6.000 de clienţi - furnizori şi comercianţi. Operaţiunile companiei se desfăşoară prin mai multe reţele. Astfel, reţeaua PayPoint include peste 24.000 de terminale localizate în magazine din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord (printre care se numără Co-op, Spar, McColls, Costcutter, Sainsbury's Local, One Stop, Londis şi mii de comercianţi independenţi). Collect+ - reprezintă un serviciu de colectare şi livrare a coletelor în magazinele de proximitate, în parteneriat cu Yodel, în peste 4.700 locaţii PayPoint. Reţeaua de ATM-uri include peste 2.500 de terminale "LINK", amplasate în magazine de proximitate din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. PayPoint România este prezent în peste 6.800 de locaţii la nivel naţional, oferind servicii de plată a facturilor în numerar şi încărcare electronică. În Irlanda, serviciile PayPoint sunt prezente în peste 500 de locaţii. Reţeaua PayPoint.net oferă servicii securizate de plată pentru card-uri de credit şi de debit pentru peste 5.600 de magazine online ce operează cu toate băncile importante din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord. PayByPhone reprezintă unul dintre principalii furnizori internaţionali de servicii de colectare oferite companiilor din domeniul parcării; consumatorii pot plăti sumele aferente parcării folosind telefonul mobil, cu ajutorul cardurilor de credit sau de debit. Serviciul este disponibil în UK, Franţa, Canada şi SUA.PayPoint plc este recunoscută pentru poziţia de lider în sistemele de plăţi, pentru tehnologia avansată şi serviciile puse la dispoziţie consumatorilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1170

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1210

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1270

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1197

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1352

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1496

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1938

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1565

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1503

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1427

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1603

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1845

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3730

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3097

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6156