Comunicatele de presa - cel mai simplu mod de promovare

type.jpgOdată cu schimbarea la faţă a paginii de Internet www.ziuact.ro, creatorii ei au încercat să pună mai mult accent pe informaţie, dar nu numai pe cea jurnalistică.

Aşa că s-au gândit că nu ar fi rău ca toţi cititorii să poată vedea ştirea în forma ei brută, exact aşa cum apare în comunicatul de presă. În felul acesta a luat fiinţă secţiunea COMUNICATE DE PRESĂ în care sunt postate toate informaţiile pe care atât instituţiile de stat cât şi companiile private ni le trimit spre informare şi publicare în ediţia print a ziarului ZIUA de Constanţa. Interesul de care vizitatorii site-ului l-au arătat faţă de comunicatele la care în mod normal au acces numai jurnaliştii ne-au făcut să lucrăm mai mult la secţiunea dedicată lor. Timpul ne-a demonstrat că am avut dreptate. Companiile au început să ni se adreseze pentru a le publica pe site comunicatele, tocmai pentru că au realizat că îşi pot găsi clienţi oriunde. Printre primii care şi-au arătat interesul de a apărea la secţiunea de comunicate de pe www.ziuact.ro au fost cei de la Agenţia de branding Redwine , care a dezvoltat un nou concept de brand pentru o companie care desfăşoară activităţi de vending, deţinând o reţea de automate de cafea şi având distribuţia în Constanţa. Pentru noul brand, au fost create platforma de brand, identitatea verbală şi vizuală, precum şi aplicaţiile. Pentru a vă putea posta comunicatul, trimiteţi documentul pe adresa tomis@ziua.ro şi noi îl vom publica.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CLM Aleșii locali, chemați să adopte un PUZ care va permite construcția de blocuri de până la 10 etaje în Tomis Nord, investiție cu care riveranii nu sunt de acord (DOCUMENTE)

25 Apr 2024 408

Constanța Atenție! Se închide o stradă din cartierul Tomis Plus, pentru asfaltare

25 Apr 2024 351

Confort Urban SRL va primi în gestiune delegată mai multe străzi din Cartierul Tomis Plus din Constanța pentru asfaltare (DOCUMENT)

25 Apr 2024 305

Amendă civilă aplicată de judecători Primarului Municipiului Constanța. Vergil Chițac câștigă definitiv procesul. Motivare

24 Apr 2024 707

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 531

IPJ Constanța Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști

23 Apr 2024 391

Caietul de sarcini și Fișa de date, în atenția consilierilor locali Chioșcul alimentar, situat în corpul C3 al Liceului Tehnologic „Tomis" din Constanța, poate fi închiriat (DOCUMENT)

23 Apr 2024 312

Firme Constanța Prezentarea şi aprobarea programului de investiţii pe 2024, pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor SC Tomis SA

22 Apr 2024 313

Ședința CLM Constanța Aprobarea bugetului Fundaţiei Pontica, pe ordinea de zi! Ce sumă este solicitată (DOCUMENT)

21 Apr 2024 475

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 673

Avarie RAJA în Constanţa. Ce zonă a municipiului este afectată?

19 Apr 2024 639

Procesul s-a terminat! Iată când va afla Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței, decizia finală în dosarul terenurilor din Portul Tomis

19 Apr 2024 560

Colonelul Dima, fostul comandant al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, pierde procesul pentru anularea ordinului de trecere în rezervă (MINUTA)

19 Apr 2024 502

Firme Constanța Reînnoirea mandatului membrilor şi al preşedintelui CA, pe ordinea de zi a AGOA societății Proiect SA

18 Apr 2024 503

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 700