ISIS Medical Center Comunicate

Spitalul Privat Isis inaugurează Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea

image001.jpgPentru sănătatea copilului tău

O echipă formată din specialiști este pregătită să acorde îngrijiri medicale tuturor copiilor. Decorul rezervelor îi introduce chiar şi pe părinţi într-o lume de basm iar micuților le-am rezervat un loc de joacă, astfel încât să nu simtă că se află într-un spital.

Copilăria și fericirea copiilor nu trebuie răpite. Tocmai de aceea, medicii Isis sunt personaje din poveşti, iar micuţii - autorii unor lucrări unice. Reţeta prescrisă de doctor este dovada faptului că povestea există, iar zâmbetul copiilor ne arată că și-au recuperat sănătatea. Tratăm cu seriozitate fiecare minipacient şi suntem convinşi că teama de medic poate fi învinsă.

Aceasta este povestea pusă în scenă de echipa Isis, o poveste care ne dorim să aibă întotdeauna un final fericit. Pentru ca dorinţa noastră să se împlinească, am conceput această secţie ca pe o unitate medicală care să ofere servicii integrate de pediatrie, oferite în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de zi/continuă: consultații de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie și psihiatrie pediatrică, ecografie pediatrică, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.

Preocupați de sănătatea copilului tău

Prima secție privată de pediatrie din Dobrogea dispune de 8 rezerve cu 12 paturi și un compartiment de terapie intensivă dotat conform standardelor europene.

Departamentul de pediatrie al spitalului Isis beneficiază de echipamente de investigare și tratament de ultimă generatie și oferă servicii personalizate care îi vor face pe micuţi să se simtă ca acasă. Fiecare rezervă este dotată cu pat pentru copil şi însoţitor, dacă este necesar, și cu grup sanitar propriu. Compartimentul de pediatrie dispune de acces la telefonie, TV şi internet. Meniul copiilor internați în secția de pediatrie respectă regimul individualizat, prescris de medicul nutriționist.

Pe timpul spitalizării, ne îndreptăm atenția și asupra educației copiilor. Aceștia vor putea urmări filmulețe pentru stimularea și îmbogățirea limbajului și vor avea la dipoziție diverse jocuri și activități educative.

Sănătatea copilului și liniștea părinților, prioritatea noastră

Orice problemă de sănătate care apare în viața unui copil provoacă nelinişte şi îngrijorare în rândul părinților. Noi suntem aici pentru a le oferi sprijin şi cea mai bună asistenţă medicală.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Femeile social-democrate din Constanța, în vizită la Spitalul Județean de Urgență de 8 martie

06 Mar 2019 357

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Cum se simte acum

13 Nov 2018 726

Aparatură nouă pentru secția Anestezie Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (galerie foto)

24 Oct 2018 641

Torţionarul Alexandru Vişinescu, operat la Spitalul ''Bagdasar Arseni''. Care este diagnosticul

08 Oct 2018 966

Update Bărbatul este stabil. Persoană în pericol de înec pe plaja din dreptul hotelului Iaki din staţiunea Mamaia (galerie foto + video)

01 Aug 2018 943

Incident în Șantierul Naval Constanța. Un bărbat a căzut de la înălțime!

08 May 2018 948

Regizorul Lucian Pintilie, în stare gravă la spital

28 Apr 2018 1246

Constanța. Accident rutier pe bulevardul Tomis, zona Sala Sporturilor. Un biciclist implicat

25 Apr 2018 1312

Protest spontan la secția de Terapie Intensivă și Anestezie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța

26 Mar 2018 999

Noutăți despre starea victimelor rănite în accidentul de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța

22 Feb 2018 2897

Polițistul SAS din Suceava, tăiat cu sabia de un interlop, în stare gravă

06 Dec 2017 1995

În ce stare este bărbatul rănit în accidentul ce a avut loc pe strada Soveja din Constanța. Șoferul implicat este prezentat instanței cu propunere de arestare

06 Nov 2017 1039

Şoferul care a provocat, duminică dimineaţă, un accident mortal în Mamaia, în continuare la Terapie Intensivă. Ce spun medicii despre starea lui

23 Aug 2017 5950

UPDATE Care este starea victimelor din cumplitul accident de pe autostrada A4

04 Aug 2017 4576

În ultimele patru zile, la Urgenţa din judeţul Constanţa s-au prezentat peste 1.400 de pacienţi

03 Jan 2017 1295