ISIS Medical Center Comunicate

Spitalul Privat Isis inaugurează Prima secţie privată de pediatrie din Dobrogea

image001.jpgPentru sănătatea copilului tău

O echipă formată din specialiști este pregătită să acorde îngrijiri medicale tuturor copiilor. Decorul rezervelor îi introduce chiar şi pe părinţi într-o lume de basm iar micuților le-am rezervat un loc de joacă, astfel încât să nu simtă că se află într-un spital.

Copilăria și fericirea copiilor nu trebuie răpite. Tocmai de aceea, medicii Isis sunt personaje din poveşti, iar micuţii - autorii unor lucrări unice. Reţeta prescrisă de doctor este dovada faptului că povestea există, iar zâmbetul copiilor ne arată că și-au recuperat sănătatea. Tratăm cu seriozitate fiecare minipacient şi suntem convinşi că teama de medic poate fi învinsă.

Aceasta este povestea pusă în scenă de echipa Isis, o poveste care ne dorim să aibă întotdeauna un final fericit. Pentru ca dorinţa noastră să se împlinească, am conceput această secţie ca pe o unitate medicală care să ofere servicii integrate de pediatrie, oferite în ambulatoriu sau în regim de spitalizare de zi/continuă: consultații de pediatrie în regim de urgenţă (24 ore/7 zile), neurologie și psihiatrie pediatrică, ecografie pediatrică, investigații performante de imagistică şi analize de laborator.

Preocupați de sănătatea copilului tău

Prima secție privată de pediatrie din Dobrogea dispune de 8 rezerve cu 12 paturi și un compartiment de terapie intensivă dotat conform standardelor europene.

Departamentul de pediatrie al spitalului Isis beneficiază de echipamente de investigare și tratament de ultimă generatie și oferă servicii personalizate care îi vor face pe micuţi să se simtă ca acasă. Fiecare rezervă este dotată cu pat pentru copil şi însoţitor, dacă este necesar, și cu grup sanitar propriu. Compartimentul de pediatrie dispune de acces la telefonie, TV şi internet. Meniul copiilor internați în secția de pediatrie respectă regimul individualizat, prescris de medicul nutriționist.

Pe timpul spitalizării, ne îndreptăm atenția și asupra educației copiilor. Aceștia vor putea urmări filmulețe pentru stimularea și îmbogățirea limbajului și vor avea la dipoziție diverse jocuri și activități educative.

Sănătatea copilului și liniștea părinților, prioritatea noastră

Orice problemă de sănătate care apare în viața unui copil provoacă nelinişte şi îngrijorare în rândul părinților. Noi suntem aici pentru a le oferi sprijin şi cea mai bună asistenţă medicală.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Cum se simte acum

13 Nov 2018 608

Aparatură nouă pentru secția Anestezie Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (galerie foto)

24 Oct 2018 575

Torţionarul Alexandru Vişinescu, operat la Spitalul ''Bagdasar Arseni''. Care este diagnosticul

08 Oct 2018 926

Update Bărbatul este stabil. Persoană în pericol de înec pe plaja din dreptul hotelului Iaki din staţiunea Mamaia (galerie foto + video)

01 Aug 2018 893